V-Tac 15W Solar hagelampe LED
Svart, Ø25.7 cm, solcelle, sensor, IP65

V-Tac 15W LED Solar hagelampe er den perfekte løsningen for utendørs belysning. Den sorte lampen er utstyrt med solceller montert i toppen, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Med 2 forskjellige lysstyrkenivåer kan du justere lysnivået etter behov.

  • Effektiv sollading: Solcellene i lampen sørger for at batteriet lades i løpet av dagen, slik at lampen kan lyse i opptil 80 timer etter kun 7 timers sollading.
  • Sensorkontroll: Med enkel sensorkontroll slår lampen seg av og på automatisk, slik at du ikke trenger å tenke på å skru den på eller av manuelt.
  • Holdbar og trygg: Lampen har en IP65-klassifisering, noe som betyr at den er støv- og vanntett, noe som gjør den egnet for utendørs bruk.

Med V-Tac 15W LED solcellehagelampe får du en praktisk og energieffektiv løsning for å skape lys og atmosfære i hagen eller uteområdet ditt.



Beskrivelse:

Denne V-Tac 15W LED Solar hagelampen er et flott tilskudd til enhver utendørs plass. Med sin elegante svarte design og en diameter på 25,7 cm, vil den legge til stil og funksjonalitet til utemiljøet ditt.

Med en effekt på 15W og en lysstyrke på 2200 lumen, gir denne hagelampen et kraftig og klart lys. Den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer at alle farger vises naturlig og vakkert. Uansett om du bruker den til å lyse opp en hagesti eller som dekorativ belysning rundt blomsterbed, vil denne lampen dekke de aller fleste behov.

En av fordelene med denne hagelampen er at den er drevet av solenergi. Takket være solcellepanelet kan lampen lades opp i løpet av dagen og lyse opp om natten uten behov for ekstern strømkilde. Dette gjør den energieffektiv og miljøvennlig.

Med en IP65-klassifisering er denne hagelampen motstandsdyktig mot vannsprut og regn, noe som gjør den perfekt for utendørs bruk. Uansett om det er sol eller regn, vil denne lampen fortsette å fungere pålitelig og gi deg den belysningen du trenger.

Med integrert lyskilde trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyspærer. Denne hagelampen kommer komplett med alt du trenger for å kunne bruke den med en gang.

For ekstra trygghet kommer denne hagelampen med 3 års produsentgaranti, så du kan være sikker på at den er av høy kvalitet og vil vare lenge.

Velg mellom to fargetemperaturer: 4000K og 6000K, slik at du kan tilpasse belysningen til dine preferanser og behov.

Gi uteplassen din et løft med denne V-Tac 15W LED Solar hagelampen - en pålitelig og stilfull løsning for utendørs belysning!

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

1 774,00 kr inkl. mva.

1 419,20 kr inkl. mva.

  • 2-i-1
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke2200 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Dimensjoner
Høyde879,7 mm.
MaterialeABS+PC