Spectrum 32W LED taklampe
Ø38cm, Høyde: 5,2cm, hvit kant, inkl. sort ring

Sort ring følger med.

Det runde designet tilfører en moderne stil til ethvert rom, mens det sorte coveret skaper en iøynefallende kontrast og fremhever den generelle estetikken.

Med sin IP54-klassifisering er denne lampen ikke bare funksjonell, men også motstandsdyktig mot støv og vannsprut, noe som gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk.



Beskrivelse av Spectrum 32W LED taklampe

Denne moderne og stilige taklampen, Spectrum 32W LED taklampe, er et flott tillegg til ethvert rom. Med en diameter på 38 cm og en høyde på 5,2 cm passer den perfekt inn i de fleste takhøyder. Lampen har en hvit kant og inkluderer en sort ring, noe som gir den et rent og elegant utseende.

Dette produktet har en effekt på 32W og må kobles til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 3380 lumen og en høy lysspredning på 115 grader, gir denne taklampen en jevn fordeling av lys i rommet. Dette sikrer god belysning i hele området. Lampen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer at alle farger vises på en vakker og autentisk måte. Lyskvaliteten er egnet for de aller fleste behov og bruksområder.

Denne taklampen er tilgjengelig i tre forskjellige fargetoner, slik at du kan velge en som passer best til ditt rom. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for hygge og avslapning. Nøytral hvit (4000K) gir et klart og naturlig lys uten blå eller gule toner, noe som gjør det ideelt for arbeidsmiljøer. Kald hvit (6000K) gir et kaldt lys med et blåaktig skjær, og brukes ofte i spesielle dekorasjoner, lakkeringshaller og akvarier.

Med dimensjoner på 5,2 mm passer denne taklampen lett inn i ethvert rom. Den har også en IP54-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den egnet for bruk på bad eller andre fuktige områder.

Samlet sett er Spectrum 32W LED taklampe et flott valg for ethvert rom. Med sitt moderne utseende, høye lysstyrke, jevn lysspredning og mulighet for å velge fargetone, er denne lampen et flott tillegg til ethvert hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

454,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke3380 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk32w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde5,2 mm.
MaterialePC