V-Tac 40W Designer taklampe
Ø40cm, Justerbar kulør og dimbar via fjernkontroll

Vakker LED taklampe med hvit kant.

Enkelt montert på loftet. Bare skru på bakplaten og slå på lyset.

Merk at det må lages et hull i rammen hvis kabelen skal trekkes til siden.

Den medfølgende fjernkontrollen gjør det mulig å bytte mellom varmt, nøytralt eller kaldt lys.
Lampen kan også dempes via fjernkontrollen og settes til å slå seg av automatisk etter 30, 60 eller 90 minutter.Effektiv og justerbar taklampe med fjernkontroll

Denne V-Tac 40W Designer taklampen er det perfekte valget for å belyse rommet ditt på en stilfull og praktisk måte. Med en effekt på 40W og en lysstyrke på 2800 lumen, gir den tilstrekkelig lysstyrke for de fleste behov. Lampen har en høy lysspredning på 120 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset.

Det som gjør denne taklampen ekstra spesiell er dens justerbare kulør og dimbar funksjonalitet som kan styres via fjernkontrollen. Dette betyr at du kan tilpasse belysningen etter dine preferanser og behov. Enten du ønsker et lyst og oppkvikkende lys eller en lun og avslappende atmosfære, kan du enkelt justere kuløren og lysstyrken med fjernkontrollen.

Med sine dimensjoner på 75 x Ø410 mm, passer denne taklampen perfekt til rom med begrenset plass. Den kan enkelt monteres i taket og kobles til en vanlig 230V forsyning. Lampen kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt og praktisk å installere den.

Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, vil denne taklampen vise frem alle farger på en vakker og genuin måte. Det naturlige lyset skaper et behagelig miljø og gir rommet en fin atmosfære. Lampen er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Enten du trenger mykt og dempet lys for en koselig kveld hjemme eller sterkt og klart lys for å fokusere på arbeidet ditt, har denne taklampen deg dekket.

Beregnet for innendørs bruk, har denne taklampen en IP20-sertifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør unngås i fuktige områder. Med sin moderne og stilige design vil den imidlertid være et vakkert tillegg til ethvert rom.

Oppgrader belysningen i hjemmet ditt med V-Tac 40W Designer taklampe. Den justerbare kuløren og dimbar funksjonalitet gir deg full kontroll over belysningen, og den stilige designen vil være et estetisk tiltalende element i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

934,00 kr inkl. mva.

  • 3-i-1
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge3 i 1
DimbarJa
Lysstyrke2800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde75 mm.
Diameter410 mm.
MaterialeABS+Aluminium