V-Tac 40W Designer taklampe
Ø40cm, Justerbar kulør og dimbar via fjernkontroll

Vakker LED taklampe med hvit kant.

Enkelt montert på loftet. Bare skru på bakplaten og slå på lyset.

Merk at det må lages et hull i rammen hvis kabelen skal trekkes til siden.

Den medfølgende fjernkontrollen gjør det mulig å bytte mellom varmt, nøytralt eller kaldt lys.
Lampen kan også dempes via fjernkontrollen og settes til å slå seg av automatisk etter 30, 60 eller 90 minutter.Introduser den elegante og moderne V-Tac 40W Designer taklampen til ditt hjem og la den spre sitt fantastiske lys. Med en effekt på 40W trenger den å kobles til en 230V forsyning for å lyse opp rommet ditt. Med en lysstyrke på 2800 lumen, vil du oppleve en høy lysspredning på 120 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Du vil aldri mer måtte bekymre deg for mørke hjørner eller skygger i rommet ditt.


Denne taklampen leverer en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, noe som gjør denne lampen ideell for stue, soverom, kjøkken eller kontor. La denne taklampen skape en varm og innbydende atmosfære i ditt hjem.


En ekstra bonus med denne fantastiske taklampen er at den er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker. Dette gjør den også ideell for bruk på kvelden når du ønsker å skape en mer intim og avslappende atmosfære i rommet.


Med dimensjonene på 75 x Ø410 mm, passer denne taklampen perfekt i de fleste rom og takhøyder. Det er også verdt å merke seg at den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i våte områder eller utendørs. Med en integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å skifte ut lyspærene, og det gir også en mer strømlinjeformet og moderne design.


Alt i alt er V-Tac 40W Designer taklampe en fantastisk tillegg til ethvert hjem. Med sin høye lyskvalitet, jevne fordeling av lys og mulighet for dimming, vil den skape en innbydende og varm atmosfære i ethvert rom den brukes i.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

935,00 kr inkl. mva.

  • 3-i-1
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge3 i 1
DimbarJa
Lysstyrke2800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde75 mm.
Diameter410 mm.
MaterialeABS+Aluminium