V-Tac rund 24W LED taklampe
3i1 valgfri lysfarge, Ø35cm, 230V, inkl. lyskilde

Lampen kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit.Energisparende LED taklampe med valgfri lysfarge og integrert lyskilde

Denne V-Tac rund 24W LED taklampen er et smart valg for deg som ønsker et energieffektivt og stilfullt belysningsalternativ til ditt hjem eller kontor. Med en effekt på 24 watt er denne lampen designet for å gi nok lys til å opplyse rommet ditt på en effektiv måte.

For å bruke lampen må den kobles til en 230V strømkilde. Dette gjør installasjonen enkel og praktisk. Lampen er utstyrt med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyspære for å bruke lampen.

Med en lysstyrke på 2600 lumen, gir denne taklampen et kraftig og klart lys som er ideelt for å opplyse større rom. Den har også en bred lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for mørke hjørner eller områder med dårlig belysning.

Lampen har en diameter på 35 cm og en total høyde på 55 mm. Dette gjør den velegnet til å montere i taket for å spare plass og gi et moderne utseende til rommet ditt. Den har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og derfor bør brukes innendørs.

En annen fordel ved denne LED taklampen er muligheten til å velge mellom forskjellige lysfarger. Du kan enkelt justere lyset til en varmhvit, naturlig hvit eller dagslys hvit farge etter dine preferanser og behov. Dette gjør det enkelt å tilpasse belysningen til forskjellige rom og atmosfærer.

Samlet sett er V-Tac rund 24W LED taklampe en pålitelig og effektiv løsning for å lyse opp ditt hjem eller kontor. Med sin energisparende design, høye lysstyrke og valgfri lysfarge, gir denne lampen en optimal belysningserfaring som du vil sette pris på.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

359,00 kr inkl. mva.

  • 3-i-1
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge3 i 1
DimbarNei
Lysstyrke2600 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk24w
Spenning230V
Spenningsintervall180-245V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde55 mm.
Diameter350 mm.