LEDlife batteri skapbelysning
Sølv, PIR sensor, CCT justerbar, oppladbar

LL.cr409

Oppladbar skapbelysning fra LEDlife.

Med innbygget PIR sensor, tenner lyset kun når det er nødvendig.

Lades opp via USB (5V DC).

Inkl. 1 meter ladekabel.LEDlife batteri skapbelysning er det perfekte valget for deg som ønsker å belyse skap og hyller på en enkel og effektiv måte. Med en effekt på kun 1.2W vil du kunne oppleve en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Med dimensjoner på 300 x 9 x 40 mm, passer denne belysningen perfekt i skap og hyller av ulik størrelse og form. LEDlife batteri skapbelysning må kobles til 5V USB forsyning, og har en integrert lyskilde som gir en jevn og stabil lysstrøm.

Det er verdt å merke seg at LEDlife batteri skapbelysning har en IP21 klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør du unngå å bruke den i fuktige omgivelser eller i områder med høy luftfuktighet.

Med LEDlife batteri skapbelysning vil du kunne oppleve en enklere og mer praktisk hverdag. Skap og hyller vil bli belyst på en effektiv måte, og du vil ha en god oversikt over innholdet i skapet ditt. Dette produktet er også en god løsning for deg som ønsker å spare energi og redusere strømregningen din. Med LEDlife batteri skapbelysning vil du få en pålitelig og holdbar belysning som vil vare i lang tid.

Mer informasjon

426,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.2w
Spenning5V USB
Dimensjoner
Høyde9 mm.
Bredde300 mm.
Dybde40 mm.