LEDlife Unni68 dimbar strømforsyning
Passer til alle LEDlife møbelspots

LL.Unni68.Driver

Denne 12W dimbare strømforsyningen kan brukes til alle LEDlife Unni68, Reco68, Sono68 og 1 m profiler.

Strømforsyningen kan f.eks. plasseres oppå overskap, men må ikke monteres direkte i isolasjonsmaterialer.

Det er mulig å koble opp til 4 spots til denne strømforsyningen.


Dimensjoner:

110x60x25mm


Se også våre ikke-dimbare strømforsyninger:

18W LEDlife strømforsyning

24W LEDlife strømforsyning
LEDlife Unni68 dimbar driver - Passer til alle LEDlife møbelspots

Møt LEDlife Unni68 dimbar driver, en allsidig og pålitelig enhet som er perfekt egnet for å drive alle dine LEDlife møbelspots. Denne driveren leverer pålitelig ytelse og en rekke praktiske funksjoner for å møte alle dine belysningsbehov.

Viktige egenskaper:

  • Må kobles til 230V forsyning: LEDlife Unni68 dimbar driver krever en 230V strømkilde for drift, noe som gjør den enkel å bruke og installere i ulike hjemmemiljøer.
  • Kan dimmes: Med LEDlife Unni68 dimbar driver kan du enkelt kontrollere belysningsnivået og skape ønsket atmosfære i rommet. Utvid dine muligheter med justerbarhet og skreddersy opplevelsen etter dine behov.
  • Flicker free / flimrerfri: Denne driveren er ideell for de som er følsomme for flimmer, samt for bruk i foto- og videoopptak. Den gir stabil og jevn belysning uten uønsket flimmer som kan forstyrre eller påvirke resultatene dine.
  • Passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer: LEDlife Unni68 dimbar driver er designet med omsorg for brukere som er sensitive for flimmer. Med denne driveren kan du trygt bruke belysningen uten å bekymre deg for potensielle helseproblemer eller irritasjon.

Oppgrader ditt belysningssystem med LEDlife Unni68 dimbar driver som er laget for å møte de høyeste standardene for ytelse, pålitelighet og brukervennlighet. Ta kontroll over din belysning og skap en atmosfære som passer ditt behov og stil.

Mer informasjon

479,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner