3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot
Børstet stål, inkl. strømforsyning

Skap koselig og funksjonell belysning med LEDlife Reco68 møbelspot for montering.

Med dette settet får du 3 stk. Reco68 møbelspots i børstet stål, samt 18W strømforsyning, med plass til 6 møbelspots.

De små og praktiske spottene kobles enkelt til strømforsyningen og strømforsyningen kobles til standard 230V. Hver møbelspot har en 2 meter lang ledning med dupontplugg.


  • Perfekt for belysning på kjøkken, kjøkkenskap eller hyller
  • Lavt energiforbruk på kun 2,5W per møbelplass
  • Kompakt design med en diameter på 6,8 cm, egnet for hull på Ø5,6 cm

Strømforsyningen har målene: 120x55x20mm og tar derfor nesten ingenting. Strømforsyningen kan enkelt skjules oppå overskap mm.


Ønsker du flere Reco68 møbelspots kan de kjøpes her: LEDlife Reco68 møbelspot

Dette settet er også tilgjengelig med dimbar strømforsyning: 3 stk. LEDlife Reco68 Møbelspot, inkl. dimbar strømforsyning
LEDlife Reco68 møbelspot

LEDlife Reco68 møbelspot er en liten og stilren spot som passer perfekt til å lyse opp ulike områder i hjemmet ditt. Med et hull på Ø5,6 cm og en total størrelse på Ø6,8 cm, er den enkel å montere og tar minimalt med plass.

Data om produktet:

Effektiv LED-belysning: Med kun 2,5W LED-lys erstatter denne møbelspotten en tradisjonell 25W pære, noe som gjør den svært energieffektiv. Den må kobles til en 12V DC-forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 180 lumen og en høy lysspredning på 80 grader, gir den en jevn fordeling av lyset for å lys opp rommet ditt på en effektiv måte.

Høy lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85, gir LEDlife Reco68 møbelspot et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og sikrer en behagelig belysning i rommet.

Laget for langvarig bruk: Ved bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift på opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er designet med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling for å sikre en lang levetid.

Fargetoner: LEDlife Reco68 møbelspot kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Den varme fargetonen skaper en avslappende atmosfære, mens den nøytrale fargetonen passer godt til effektivt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner.

Dimensjoner og beskyttelse: Med dimensjoner på 14 x Ø68 mm og en hul størrelse på 56 mm, passer denne møbelspotten perfekt i de fleste rom. Den har en IP44-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Den har også en integrert lyskilde for enkel bruk.

LEDlife Reco68 møbelspot er den ideelle løsningen for å belyse forskjellige områder i hjemmet ditt med stil, effektivitet og pålitelighet.


Husk tilleggskjøp:
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Matt hvit, inkl. strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Svart, inkl. strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Matt hvit, inkl. dimbar strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Børstet stål, inkl. dimbar strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Sort, inkl. dimbar strømforsyning

Mer informasjon

414,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

Sendes innen 19-21 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,5w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium