Batteri skapbelysning
40cm, Svart, PIR sensor, oppladbar

VP.0388

Oppladbar skapbelysning

Med innbygget PIR sensor, tenner lyset kun når det er nødvendig.

Lades opp via USB (5V DC). Skal opplades i 2 timer.

Lengde: 40 cm

Inkl. 1 meter ladekabel
 
Kan lyse 3 timer.



Batteri skapbelysning, 40cm, Svart, PIR sensor, oppladbar

Data om produktet: Effekt: 2W. Må kobles til 5V USB forsyning. Lysstyrke på 160 lumen. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Produktet er flicker free / flimrerfri. Det passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Dimensjoner: 400 x 9 x 40 mm. Produktet er klassifisert som IP21, noe som betyr at det ikke er vannbestandig.

Batteri skapbelysningen kommer med en integrert lyskilde og er ideell for bruk i skap, skuffer eller som ekstra belysning i hjemmet eller på kontoret. Den er 40cm lang, i en elegant svart farge. Med en PIR sensor vil den skru seg av automatisk etter en viss tid uten bevegelse, noe som kan bidra til å spare på batterikapasiteten.

Batteri skapbelysningen er oppladbar og må kobles til en 5V USB forsyning for å lades opp. Dette gjør den enkel å installere og brukervennlig. Med en effekt på 2W gir den tilstrekkelig lysstyrke på 160 lumen. Denne belysningen har en elegant og moderne design som lett kan tilpasses forskjellige interiørstiler.

Enten du trenger ekstra belysning i skapet ditt, skuffene eller bare ønsker å legge til en touch av eleganse til rommet ditt, så vil denne batteri skapbelysningen være et utmerket valg. Med høy kvalitet og praktiske funksjoner gir den et naturlig og behagelig lys som oppfyller de fleste behov. Den er enkel å installere og gir et lys du kan stole på.

Mer informasjon

319,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeNøytral hvit
Nøytral hvit lysfarge4500K
DimbarNei
Lysstyrke160 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning5V USB
Dimensjoner
Høyde9 mm.
Bredde400 mm.
Dybde40 mm.