LEDlife Sono60s møbelspot
Påbygging, Sensor, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V DC

Skap koselig og funksjonell belysning med LEDlife Sono60 møbelspot for montering. Sono60s møbelspot har innebygget bevegelsessensor slik at lyset automatisk slår seg på når du åpner skapet. Den praktiske spotten er enkel å installere og kobles enkelt til 12V DC. 2 meter lang kabel med dupontplugg inkludert.

  • Innebygd bevegelsessensor, slik at lyset slår seg på av seg selv
  • Perfekt for belysning på kjøkken, kjøkkenskap eller hyller
  • Lavt energiforbruk på kun 2W
  • Kompakt design med en diameter på 6 cm
  • Enkel tilkobling til strømforsyning

Koble til opptil 6 Sono60s møbelspots med LEDlife møbelspot strømforsyning 18W .

Eller koble opptil 10 Sono60s-møbelspots til Snappy 30W dimbar strømforsyning for en dimbar effekt!

Kompatibel med LEDlife Dupont-distributørerProduktbeskrivelse:

Ledlife Sono60s møbelspot er en påbyggingslampe som er designet for å gi deg enestående belysning i hjemmet ditt. Lampen har et stilrent utseende med sin børstede stålfinish og kompakte størrelse på Ø6 cm. Den er ideell for å montere på møbler som skap, hyller eller TV-benker.

Denne LED-spotlampen er svært energieffektiv med bare 2W strømforbruk, tilsvarende 20W tradisjonelle lyskilder. Denne lave effekten skyldes den nyeste LED-teknologien som gir deg masse lys uten at det går på bekostning av energiforbruket ditt.

LEDlife Sono60s møbelspot må kobles til en 12V strømforsyning for å fungere skikkelig. Dette gjør lampen tryggere å bruke og bidrar til å forlenge levetiden. Lampen er dimbar, slik at du kan optimalisere lysstyrken etter dine preferanser og behov.

Med en lysstyrke på 165 lumen og en lysspredning på 80 grader, gir denne møbelspoten deg et jevnt lys som dekker et bredt område. Du kan være sikker på at alle detaljer vil bli vakkert belyst. Lampen har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som gjør at den viser alle farger naturlig og autentisk.

Med sin varme hvite fargetone (3000K), skaper LEDlife Sono60s en behagelig og avslappende atmosfære i rommet ditt. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig stemning, perfekt for avslapning og hygge.

LEDlife Sono60s møbelspot har en kompakt størrelse på 8 x Ø60 mm, noe som gjør at den enkelt kan monteres på forskjellige overflater. Vær oppmerksom på at lampen har en IP21-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og bør ikke brukes i fuktige områder som baderom.

En av de virkelige fordelen med denne spotlampen er levetiden. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet og en pålitelig driver, kan LEDlife Sono60s forventes å vare opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. I tillegg sikrer en god kjøling at lampen har en lang levetid.

Samlet sett er LEDlife Sono60s møbelspot et strålende valg for deg som ønsker en energieffektiv og stilfull belysningsløsning i hjemmet ditt. Med sin høye lyskvalitet, dimbarhet og lang levetid, vil denne lampen definitivt møte dine behov og forventninger.

Mer informasjon

155,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium