LEDlife Unni68 møbelspot
Hull: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, svart, 12V DC

Smart praktisk spot i svart.

Skal kobles til 12V DC.

2 meter ledning følger med.Produktbeskrivelse:

LEDlife Unni68 møbelspot er et svart spotlys designet for møbler og interiør. Med en hullstørrelse på Ø5,6 cm og en total størrelse på Ø6,8 cm, passer det perfekt til en rekke møbler og overflater. Dette elegante og stilige spotlyset gir et moderne preg til ethvert rom.


Dette LED-møbelspottet bruker kun 3W med strøm, men er i stand til å erstatte en tradisjonell 25W-lyskilde. Dette betyr at du kan redusere energiforbruket ditt uten å ofre lysstyrken. Spotlyset må kobles til en 12V strømforsyning for å fungere.


Med en imponerende lysstyrke på 280 lumen og en bred lysspredning på 60 grader, er dette møbelspottet i stand til å lyse opp et stort område. Den høye lyskvaliteten med en fargegjengivelsesindeks (RA-verdi) på 95-99 sikrer at alle farger vises livlig og naturlig. Dette gjør spotlyset egnet for selv de mest krevende situasjoner der nøyaktig fargegjengivelse er viktig.


Et annet flott trekk ved dette møbelspottet er at det er dimbart, slik at du kan justere lysnivået etter behov og stemning. Dette gir deg full kontroll over belysningen i rommet.


Med en forventet levetid på opptil 50.000 timer kan du stole på at dette spotlyset vil vare lenge. Den høye kvaliteten på LED-lysene, kombinert med en pålitelig driver og god kjøling, sikrer minimal reduksjon i lysstyrken over tid.


Møbelspottet kommer i en varm hvit fargetone (3000K), som skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Denne varme fargetonen bidrar til å skape en koselig og innbydende stemning.


Med dimensjonene 14,7 x Ø68 mm og en hul størrelse på 56 mm passer dette spotlyset perfekt inn i forskjellige møbler og overflater. Produktet har også IP54-klassifisering, noe som betyr at det er beskyttet mot fuktig luft og vannsprut på forsiden.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

346,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium