Batteri skapbelysning
20cm, Svart, PIR sensor, oppladbar

VP.0249

Oppladbar skapbelysning

Med innbygget PIR sensor, tenner lyset kun når det er nødvendig.

Lades opp via USB (5V DC).

Lengde: 20 cm

Inkl. 1 meter ladekabel
Kan lyse 2 timer.



Batteriskapbelysning med PIR-sensor - 20cm - Svart

Dette produktet er en praktisk batteridrevet skapbelysning som er ideell for ulike bruksområder der det trengs ekstra lys. Den kompakte størrelsen på 20cm gjør den enkel å plassere i skap, skuffer, bokhyller og andre områder der du ønsker å forbedre synligheten.

Skapbelysningen er utstyrt med en PIR-sensor som registrerer bevegelse, slik at lyset automatisk slås på når det er behov. Dette gjør den energieffektiv og praktisk. Den er også oppladbar og kan enkelt lades opp med en 5V USB-forsyning.

Produktet har en effekt på 1W og gir en lysstyrke på 80 lumen. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer naturlig lys som vakker og genuint viser alle farger. Dette gjør den egnet for de aller fleste behov.

En annen fordel med denne skapbelysningen er at den er flicker-fri, noe som betyr at den ikke flimrer. Dette er spesielt bra for personer og dyr som er følsomme for flimmer, samt for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Med dimensjoner på 200 x 8 x 40 mm, tar denne batterisystemet minimal plass og kan enkelt monteres inne i skap eller på veggen. Vær oppmerksom på at den har en IP21-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke kan brukes i fuktige omgivelser.

Produktet har en integrert lyskilde som gjør det enkelt å installere uten ekstra utstyr. Den leveres i en stilren svart farge som passer inn i de fleste interiører.

Mer informasjon

224,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeNøytral hvit
Nøytral hvit lysfarge4500K
DimbarNei
Lysstyrke80 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning5V USB
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde200 mm.
Dybde40 mm.