Snappy 30W dimbar strømforsyning for møbelspots
For Sono og Reco møbelspots, maks 10 spots

SN.10xdupont.30W

Smart og praktisk 30W dimbar strømforsyning med 10 dupont-utganger.

Passer perfekt til LEDlife Reco68, Sono60 og Sono60s møbelspots, samt annen belysning med dupont-koblinger. Det er mulig å koble opp til 10 spots eller maks 30W til strømforsyningen.

Med målene: 158x45,8x18,3mm tar strømforsyningen nesten ingenting. Strømforsyningen kan derfor enkelt skjules oppå overskap m.m.

Strømforsyningen bruker 12V DC og kobles til 230V.

Automatsikring ved feilstrøm, så den slår seg av ved kortslutning, overspenning eller for mye strøm.



LEDlife 20W strømforsyning, 12V DC, 1,6A, flicker free, IP20 innendørs

Denne LEDlife strømforsyningen er perfekt for LED belysning og leverer en effekt på 30W. Den kan kobles til en 230V strømforsyning og leverer en utgangsspenning på 12V. Dette gjør den ideell for bruk med LED-lys.

En av de flotte funksjonene til denne strømforsyningen er at den kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine behov, og skape akkurat den riktige atmosfæren i rommet.

En viktig egenskap ved denne strømforsyningen er at den er flicker free eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke produserer irriterende flimmer eller flimring som noen ganger kan være ubehagelig for dyr og mennesker. Denne funksjonen gjør den også egnet for bruk i foto- og videoopptak, da den ikke vil forstyrre bildekvaliteten.

Dimensjonene til denne strømforsyningen er 46 x 18 x 158 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere. Den har også en IP20 rating, som betyr at den er egnet for innendørs bruk. Det er imidlertid viktig å merke seg at den ikke er vannbestandig, og derfor ikke egnet for bruk i fuktige eller våte omgivelser.

Mer informasjon

267,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde18 mm.
Bredde46 mm.
Dybde158 mm.