V-Tac 18W strømforsyning til LED strips
12V DC, 1,5A, IP44 baderom

VT-23019.12V

12V / 1.5A transformator.

18W.

Input: 220V

Leveres med plugg for enkel montering av kabler til LED-strips.

Plugg: 5,5 / 2,1 mm DC.


Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc.Detaljer om produktet:

Denne V-Tac 18W strømforsyningen er ideell for bruk med LED strips og er spesifikt designet for å levere en pålitelig og jevn strømforsyning til LED-belysning. Den har en effekt på 18W og må kobles til en 230V strømkilde for å levere 12V utgang.

Strømforsyningen har følgende dimensjoner: 73 x 30 x 80 mm, noe som gjør den kompakt og plassbesparende. Dette gjør det enkelt å installere den i de fleste rom og applikasjoner.

Det mest fremtredende kjennetegnet ved denne strømforsyningen er dens IP44-rating, som betyr at den er egnet for bruk på baderom. Den tåler fuktig luft og kan motstå vannsprut på fronten. Dette gjør den perfekt for bruk i dusjområder eller andre områder med høy fuktighet.

Takket være sin design og egenskaper kan denne strømforsyningen gi sikker og pålitelig strømforsyning til LED strips. Den opprettholder en jevn og stabil strømstyrke for å sikre effektiv og langvarig belysning.

Enten du trenger å erstatte en eksisterende strømforsyning eller installere en ny, vil denne V-Tac 18W strømforsyningen være et pålitelig valg for å opprettholde og forbedre belysningen med LED strips.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

86,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde30 mm.
Bredde73 mm.
Dybde80 mm.
MaterialeABS Plast