LEDlife RecoTouch møbelspot
Touch, Hull: Ø6 cm, Mål: Ø6,8 cm, børstet stål, 2,2W, 12V DC

Smart praktisk møbelspot i børstet stål.
Kobles til 12V DC.
2 meter kabel følger med.

Slås enkelt av og på ved å trykke på lampen.

Superenkel å koble til LEDlife Unni68 dimbar driver .



Data om produktet:

Effektivitet: LEDlife RecoTouch møbelspot er en energieffektiv belysningsløsning med en effekt på 2,2W. Dette tilsvarer en erstatning for en tradisjonell lyskilde på 25W. Med det lave energiforbruket vil du kunne redusere strømregningen betraktelig.

Driftsspenning: For å bruke LEDlife RecoTouch møbelspot, må den kobles til en 12V strømforsyning. Dette sikrer en sikker og stabil drift.

Lysstyrke og spredning: RecoTouch møbelspot har en lysstyrke på 165 lumen og en bred lysspredning på 80 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, slik at du får optimal belysning i rommet.

Lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85 leverer RecoTouch møbelspot høy kvalitet på lyset. Dette sikrer at alle farger vises på en naturlig og gjennomgående måte. Uansett behov vil lyskvaliteten på RecoTouch møbelspot være tilfredsstillende.

Lang levetid: Ved bruk av LED-lys av høyeste kvalitet har RecoTouch møbelspot en forventet levetid på opp til 50 000 timer. Dette betyr minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Med en pålitelig driver og god kjøling kan man være trygg på at produktet vil vare lenge.

Fargetone på lyset:

RecoTouch møbelspot er tilgjengelig i varm hvit (2700K) fargetone. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig stemning som kan nytes i flere omgivelser.

Dimensjoner og IP-klassifisering:

RecoTouch møbelspot har følgende dimensjoner: 14 x Ø68 mm. Hullstørrelsen må være 60 mm for å montere spotlampen. Vær oppmerksom på at RecoTouch møbelspot er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vanntett. Den bør derfor ikke brukes i fuktige omgivelser.

Integrert lyskilde: RecoTouch møbelspot leveres med en innebygd lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke produktet.

Mer informasjon

131,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,2w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium