LEDlife RecoTouch møbelspot
Touch, Hull: Ø6 cm, Mål: Ø6,8 cm, børstet stål, 2,2W, 12V DC

Smart praktisk møbelspot i børstet stål.
Kobles til 12V DC.
2 meter kabel følger med.

Slås enkelt av og på ved å trykke på lampen.

Superenkel å koble til LEDlife Unni68 dimbar driver .



Produktbeskrivelse:

LEDlife RecoTouch møbelspot er en moderne og elegant spotlampe som gir en jevn og behagelig belysning. Den er utstyrt med touch-funksjon og har en hullstørrelse på Ø6 cm, og måler Ø6,8 cm i diameter. Den har en elegant børstet stål finish som vil passe perfekt inn i ethvert moderne interiør.

Data om produktet:

Produktet er utstyrt med en 2,2W LED-lyskilde som tilsvarer en tradisjonell 25W-lyspære. For å fungere riktig, må den kobles til en 12V strømforsyning. Lysets styrke er på 165 lumen, og den har en bred lysspredning på 80 grader, noe som gir en jevn fordeling av lys i rommet. Med en høy lysskvalitet på RA-verdien 80-85, vil denne møbelspoten vise alle farger naturlig og vakkert.

Fargetone på lyset:

LEDlife RecoTouch møbelspot er tilgjengelig i varm hvit fargetone (2700K). Den varme fargetonen bidrar til å skape en avslappende og koselig atmosfære, perfekt for å nyte kveldene i et behagelig lys.

Dimensjoner:

Spotlampen har følgende dimensjoner: 14 x Ø68 mm. Den krever et hull med en størrelse på 60 mm for installasjon.

Denne møbelspotlampen har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og derfor skal ikke brukes på våte områder eller utendørs. Den leveres med integrert lyskilde, så det er ikke nødvendig å kjøpe en separat lyspære.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, gir LEDlife RecoTouch møbelspot en lang og sikker drift på opptil 50 000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er utstyrt med en pålitelig driver og god kjøling, noe som bidrar til at den har en forventet lang levetid.

Mer informasjon

131,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,2w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium