LEDlife Reco68 møbelspot
Hull: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, børstet stål, 2,5W, 12V DC

Skap koselig og funksjonell belysning med LEDlife Reco68 møbelspot for montering. Denne lille og praktiske spotten er enkel å installere og kobles enkelt til 12V DC. 2 meter lang kabel med dupontplugg inkludert.

  • Perfekt for belysning på kjøkken, kjøkkenskap eller hyller
  • Lavt energiforbruk på kun 2,5W
  • Kompakt design med en diameter på 6,8 cm, egnet for hull på Ø5,6 cm
  • Enkel tilkobling til strømforsyning

Koble til opptil 6 Reco68-møbelspots med LEDlife-møbelspot-strømforsyningen 18W .

Eller koble opptil 10 Reco68-møbelspots til Snappy 30W dimbar strømforsyning for en dimbar effekt!

Kompatibel med LEDlife Dupont-distributører
Produktbeskrivelse

LEDlife Reco68 møbelspot er en børstet stål spotlampe med en praktisk dimbar funksjon. Med en diameter på 6,8 cm og en hullstørrelse på 5,6 cm, passer denne spotlampen perfekt til de fleste møbler og interiører.

Denne spotlampen har et effektivt LED-lys som erstatter en tradisjonell 25W lampe, men bruker kun 2,5W. Du kan forvente en betydelig reduksjon i energiforbruket uten å gå på kompromiss med lysstyrken.

Spotlampen drives av en 12V forsyning, noe som gir deg fleksibilitet til å plassere den hvor som helst i hjemmet ditt. Ved å koble den til en profesjonell og pålitelig driver, kan du være trygg på at lampen vil ha lang levetid. Den forventede levetiden er opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken.

Med en lysstyrke på 180 lumen og en lysspredning på 80 grader, gir spotlampen en jevn fordeling av lyset. Den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lampen viser alle farger på en vakkert og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Du kan velge mellom to fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral hvit fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige.

Spotlampen har følgende dimensjoner: 14 x Ø68 mm, med en hullstørrelse på 56 mm. Den har IP44-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Med sin integrerte lyskilde er det enkelt å installere og bruke denne spotlampen.

LEDlife Reco68 møbelspot er et pålitelig og energieffektivt valg for å belyse møbler og interiører. Med sin lange levetid og høye kvalitetsstandarder, vil du kunne nyte godt av dette produktet i mange år fremover.

Mer informasjon

88,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke180 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2,5w
Erstatt25w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde14 mm.
Diameter68 mm.
Hullstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium