LEDlife batteri skapbelysning
30cm, Sølv, PIR sensor, CCT justerbar, oppladbar

LL.cr409

Oppladbar skapbelysning fra LEDlife.

Med innbygget PIR sensor, tenner lyset kun når det er nødvendig.

Lades opp via USB (5V DC).

Inkl. 1 meter ladekabel.Beskrivelse:

LEDlife batteri skapbelysning er et praktisk og funksjonelt tillegg til ethvert skap eller skuff. Denne skapbelysningen kommer i en elegant sølvfarge som vil passe perfekt til enhver innredning. Med sin PIR sensor vil dette belysningssystemet automatisk lyse opp når det oppdager bevegelse i nærheten, noe som gjør det enkelt å finne det du trenger uten å måtte slå på en lysbryter.

Ikke bare er denne skapbelysningen praktisk, den gir også høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle fargene i skapet ditt. Enten det er klær, matvarer eller andre ting i skapet, vil du kunne se dem tydelig med dette belysningssystemet. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, slik at du kan bruke den hvor du vil.

LEDlife batteri skapbelysning har dimensjoner på 300 x 9 x 40 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å montere i ethvert skap eller skuff. Den kan enkelt plasseres der du trenger det mest for optimal belysning. Vær oppmerksom på at denne belysningen har en IP21-rating, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor anbefales det å bruke den kun innendørs.

Det beste med denne skapbelysningen er at den har en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å tenke på separate pærer eller lysrør. Belysningen er også oppladbar, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte batterier. Den må imidlertid kobles til en 5V USB-forsyning for å lades opp.

Med LEDlife batteri skapbelysning kan du enkelt og raskt transformere ethvert skap eller skuff til et godt opplyst område. Ta kontroll over belysningen og gjør det enkelt å finne det du leter etter med dette praktiske og stilige belysningssystemet.

Mer informasjon

452,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.2w
Spenning5V USB
Dimensjoner
Høyde9 mm.
Bredde300 mm.
Dybde40 mm.