LEDlife Sono60 møbelspot
Påbygging, Skapbelysning, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V DC

Skap koselig og funksjonell belysning med LEDlife Sono60 møbelspot for montering. Denne lille og praktiske spotten er enkel å installere og kobles enkelt til 12V DC. 2 meter lang kabel med dupontplugg inkludert.

  • Perfekt for belysning på kjøkken, kjøkkenskap eller hyller
  • Lavt energiforbruk på kun 2W
  • Kompakt design med en diameter på 6 cm
  • Enkel tilkobling til strømforsyning

Koble til opptil 6 Sono60 møbelspots med LEDlife møbelspot strømforsyning 18W .

Eller koble opptil 10 Sono60-møbelspots til Snappy 30W dimbar strømforsyning for en dimbar effekt!

Kompatibel med LEDlife Dupont-distributører



Produktbeskrivelse

LEDlife Sono60 møbelspot er en påbyggingslampe som passer perfekt som skapbelysning. Med en diameter på 6 cm og en elegant børstet stål-finish, vil denne lampen enkelt kunne integreres i ethvert møbelstykke.

Denne møbelspoten har et effektivt LED-lys med en effekt på 2W, som erstatter 20W tradisjonelle lyskilder. Dette gjør ikke bare lampen energieffektiv, men gir også et sterkt lys med en lysintensitet på 165 lumen. Takket være en bred lysspredning på 80 grader, oppnås en jevn fordeling av lyset i rommet.

Lampens lyskvalitet er høy med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer en naturlig og genuin gjengivelse av farger. Dette gjør lampen egnet for de aller fleste behov, enten det er i en stue, kjøkken, eller på en arbeidsplass. Lampen er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov.

LEDlife Sono60 møbelspot er enkel å installere og krever tilkobling til en 12V strømkilde. Ved å benytte LED av høyeste kvalitet, kan lampen forventes å ha en lang levetid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette sikres også av en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling.

Du kan velge mellom to fargetoner for lyset: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). En varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape hygge. På den annen side vil en nøytral fargetone gi et klart og effektivt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner, noe som gjør objekter opplyst av lampen ser helt naturlige ut.

Med sine dimensjoner på 8 x Ø60 mm og IP44-klassifisering, tåler lampen fuktig luft og vannsprut på fronten. Den kommer også med en integrert lyskilde.

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium