V-Tac 10W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

En av våre mest populære GU10-spotter.V-Tac 10W LED spot er et strålende produkt som er utformet for å gi effektiv belysning til ethvert rom. Med en GU10 fatning, erstatter dette produktet 70W og er en utmerket erstatning for tradisjonelle lyskilder. For å fungere, må den kobles til en 230V forsyning, og så snart den er koblet til, vil du oppleve en lysstyrke på 1000 lumen. Den har også en høy lysspredning på 110 grader, som gir en jevn fordeling av lyset, og gir deg muligheten til å belyse et større område med bare en enkelt lampe.


Med en høy lyskvalitet på RA-verdi 80-85, vil du få et naturlig lys som er vakkert og genuint og viser alle farger på en utmerket måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil ikke bli skuffet over resultatene. Med Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 5 år, er du sikret en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at produktet vil ha en lang levetid.


Du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner, inkludert varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner, og opplyste motiver vil virke helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, perfekt for lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac 10W LED spot har en dimensjon på 57 x Ø50 mm og er ikke vannbestandig med en IP20-klassifisering. Så hvis du vil ha en effektiv og pålitelig belysning som vil gi riktig atmosfære og lys til ethvert rom, er V-Tac 10W LED spot et utmerket valg. Med en lang levetid, høy lyskvalitet og tre forskjellige fargetoner å velge mellom, vil du ikke gå galt med dette produktet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Erstatt70w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde57 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC