LEDlife UNO1 LED spotpære
1,3W, 35mm, 12V, MR11 / GU4

LEDlife UNO1 LED-pære

Laget av aluminium, som sikrer god varmefordeling.

12V AC eller DC.

Høyde ex ben: 30mm.LEDlife UNO1 LED spotpære er en kraftig og energieffektiv løsning for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med en effekt på kun 1,3W, erstatter denne LED-pæren en tradisjonell 15W-pære og sparer deg dermed for både energi og penger på strømregningen.


Denne LED-pæren er utstyrt med en MR11 fatning og må kobles til en 12V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 80 lumen og et fokusert lys på 45 grader, får du et kontrollert lys som kan rettes mot spesifikke områder eller objekter. Dette gjør den ideell for belysning av malerier, bilder, hyller eller andre elementer som du ønsker å fremheve i rommet.


Lyskvaliteten på LEDlife UNO1 LED spotpære er høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og gir en behagelig opplevelse for øyet.


Du kan velge mellom to varianter av denne LED-pæren - dimbar eller ikke-dimbar. Dette gir deg muligheten til å tilpasse belysningen etter dine behov og preferanser.


LEDlife UNO1 LED spotpære er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at produktet vil ha en lang levetid.


Du kan også velge mellom to forskjellige fargetoner på lyset - varm hvit (2800K) eller ekstra varm (2500K) med et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder. Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens den ekstra varme hvite fargetonen gir et ekstra koselig og varmt lys. Dimensjonene på LEDlife UNO1 LED spotpære er 35 x Ø35 mm, noe som gjør den liten og praktisk å bruke i ulike sammenhenger.


Alt i alt er LEDlife UNO1 LED spotpære en utmerket løsning for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med sin høye lyskvalitet, energieffektivitet og lange levetid, vil den gi deg en perfekt belysning som vil vare i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

83,00 kr inkl. mva.

74,70 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2500K
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke80 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1,3w
Erstatt15w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR11
Høyde35 mm.
Diameter35 mm.