10W strømforsyning
12V DC, 0,8A, IP67 vanntett

power.10W.12V.wp

12V DC 10w
Inngang: 230V.
IP67 vanntett.
Perfekt til 12V LED-pærer og strips.Strømforsyning for LED belysning

Denne vanntette 10W strømforsyningen er perfekt for å drive LED belysning i utendørsområder. Den er designet for å koble til en standard 230V strømforsyning og gir en utgangsspenning på 12V DC. Med en maksimal strøm på 0,8A kan den levere nok kraft til å drive flere LED-lys.

Strømforsyningen har kompakte dimensjoner på 30 x 21 x 122 mm, noe som gjør den enkel å installere og plassere. Den er også IP67-sertifisert, noe som betyr at den er beskyttet mot vanninntrengning. Den er vannbestandig, men ikke egnet for langvarig bruk under vann.

Med sin effekt på 10W er denne strømforsyningen ideell for mindre LED-belysningsprosjekter. Den kan brukes både innendørs og utendørs, for eksempel i hager, terrasser, fasader eller reklameskilt. Den gir pålitelig strømtilførsel med jevn spenning, og sikrer dermed optimal ytelse for LED-lysene.

Bruk denne vanntette 10W strømforsyningen for å levere pålitelig og sikker strøm til dine LED-lys. Med sin kompakte størrelse, høy effekt og vanntette design er den et ideelt valg for ulike belysningsapplikasjoner. Ta kontroll over belysningen din og oppnå den ønskede atmosfæren med denne pålitelige strømforsyningen.


Populære tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Mer informasjon

104,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde21 mm.
Bredde30 mm.
Dybde122 mm.