V-Tac 6W RGB LED pære
Med RF fjernkontroll, E27

Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.
Man kan også dimme via medfølgende fjernkontroll.

Pæren kan også lyse varm hvit.Opplev en helt ny dimensjon av belysning med V-Tac 6W RGB LED pære. Denne pæren har en stor E27 fatning og krever en 230V forsyning for å fungere. Med en lysstyrke på 470 lumen og en høy lysspredning på 200 grader, gir den en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette gjør det enkelt å lyse opp alle kroker og kriker uten å bekymre deg for mørke flekker.


En av de beste funksjonene til V-Tac 6W RGB LED pære er dens imponerende lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør pæren ideell for rom som trenger nøyaktig og presis belysning, som for eksempel arbeidsrom, stuer og kjøkken.


V-Tac 6W RGB LED pære er også dimbar, noe som gir deg kontroll over lysstyrken i rommet. Du kan enkelt justere intensiteten fra lyst til dempet, avhengig av stemningen du ønsker å skape. Dette gir deg mer fleksibilitet og kontroll over belysningen i rommet.


Pæren er relativt kompakt, med dimensjoner på 112 x Ø60 mm. Dette gjør den enkel å installere i ulike belysningsarmaturer og lamper. Det er viktig å merke seg at pæren ikke er vannbestandig, og har en IP20-klassifisering. Derfor bør den ikke brukes i områder med høy fuktighet, som bad eller utendørsområder.


Alt i alt er V-Tac 6W RGB LED pære en imponerende belysningsløsning som kan tilpasses til alle behov. Med sin høye lyskvalitet og dimbar funksjon, kan den gi deg en perfekt atmosfære i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

  • RGB
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke470 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseA (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde112 mm.
Diameter60 mm.