V-Tac R7S LED pære
118mm, 7W, 230V, R7S

Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger.Data om produktet:

Den V-Tac R7S LED-pæren er designet for å erstatte tradisjonelle 60W-pærer. Med en effekt på 7W kan denne LED-pæren spare energi og redusere strømregningene dine uten å gå på kompromiss med lysstyrken.

Pæren har en R7S-fatning og må kobles til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 630 lumen og en lysvinkel på 360 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lys som lyser opp rommet på en effektiv måte.

En av de viktigste egenskapene til denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den en naturlig belysning som gjengir alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du trenger belysning i et hjemmemiljø eller en arbeidsplass, vil denne pæren passe til de aller fleste behov.

Denne pæren er også kjent for sin langvarige driftstid. Ved å bruke LED-er av høyeste kvalitet, kan den forventes å vare opp til 30 000 timer med minimal reduksjon i lysstyrken. Den pålitelige driveren og god kjøling bidrar også til å forlenge levetiden til produktet.

Fargetone på lyset:

Dette produktet er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone (4000K). Denne fargetonen er ideell for å skape et perfekt og effektivt arbeidsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, noe som gjør at alt som belyses virker helt naturlig. Uansett om du trenger belysning til lesing, arbeid eller andre aktiviteter, vil den nøytrale fargetonen sørge for at du kan fokusere og prestere på ditt beste.

Dimensjoner:

Denne LED-pæren har følgende dimensjoner: 118 x Ø25 mm. Med disse kompakte dimensjonene passer den enkelt inn i ulike lamper eller armaturer uten å ta opp for mye plass.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke630 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelR7S
Bredde118 mm.
Diameter25 mm.