V-Tac R7S LED pære
118mm, 7W, 230V, R7S

Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger.V-Tac R7S LED pære er en innovativ lyskilde som gir deg et bredt spekter av fordeler. Med en effekt på 7W, erstatter denne LED-pæren 60W glødepærer, noe som gir deg en betydelig reduksjon i energiforbruket. For å sikre optimal ytelse, må denne LED-pæren kobles til en 230V strømkilde.


Med en lysstyrke på 630 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir V-Tac R7S LED-pære en jevn og bred fordeling av lys. Med en høy lyskvalitet, som er målt med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på å få en naturlig og vakker fargegjengivelse. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og det er ingen tvil om at denne LED-pæren vil forbedre belysningen i rommet ditt.


V-Tac R7S LED-pære er laget av LED-er av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør produktet ekstremt økonomisk og miljøvennlig. Med en pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at produktet vil ha en lang levetid.


En av de viktigste fordelene med V-Tac R7S LED-pære er valgmuligheten mellom to fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Den varme fargetonen gir en avslappende atmosfære der du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Den nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjonene på 118 x Ø25 mm, vil V-Tac R7S LED-pære enkelt passe inn i de fleste lamper og armaturer. Produktet er enkelt å installere og vil gi deg en forbedret belysning i hjemmet eller på kontoret.


Alt i alt er V-Tac R7S LED-pære en pålitelig og effektiv lyskilde som vil gi deg mange fordeler. Fra å redusere energiforbruket til å forbedre belysning og skape en koselig atmosfære, vil denne LED-pæren gi deg alt du trenger for å gjøre rommet ditt mer behagelig og funksjonelt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke630 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelR7S
Bredde118 mm.
Diameter25 mm.