LEDlife KAPPA3
3W, varm hvit, dimbar, 230V, G8

KAPPA3.G8.ww.dim

Kraftig dimbar G8 pære med COB LED.LEDlife KAPPA3 - Den perfekte LED-lampen for hjemmet eller kontoret.


LEDlife KAPPA3 er en kraftig 3W LED-lampe som kan erstatte en 28W lyspære. Denne LED-lampen leverer en lysstyrke på 285 lumen, og har en høy lysspredning på 360 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør den til et ideelt valg for rom hvor du trenger mye lys.


Denne LED-lampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte et behagelig og naturlig lys i hjemmet eller kontoret.


En av de beste egenskapene til LEDlife KAPPA3 er at den kan dimmes. Dette gjør det enkelt å justere lysstyrken etter behov og humør. Enten du trenger mye lys til å lese, eller en mer dempet belysning for å slappe av, kan du enkelt justere lysstyrken på denne LED-lampen.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at dette produktet vil ha en lang levetid.


LEDlife KAPPA3 er enkel å installere og må kobles til 230V forsyning. Den har også en kompakt størrelse med dimensjoner på 15,5 x 46,5 mm, som gjør den egnet for bruk i en rekke forskjellige applikasjoner.


Oppsummert, LEDlife KAPPA3 er en utmerket LED-lampe som gir deg en høy lysstyrke og en jevn fordeling av lys. Den har en høy lyskvalitet som gir et naturlig og behagelig lys, og kan dimmes for å tilpasse seg dine behov. Med en lang levetid og enkel installasjon, er dette en LED-lampe som vil gi deg mange års pålitelig belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

85,00 kr inkl. mva.

76,50 kr  ved kjøp av 10+

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke285 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt28w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde46,5 mm.
Bredde15,5 mm.