48 cm akvarie armatur
5W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.48cm.5W

48 cm LED akvarie belysning 5W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.48 cm akvarie armatur er en toppmoderne belysningsløsning for akvarier. Med en effekt på 5W og en tilkobling til 230V forsyning, er dette produktet enkelt å installere og bruke. Men det er ikke bare enkelt å bruke, det gir også en høy lysstyrke på 300 lumen med en lysspredning på 180 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, og gir akvariet en flott belysning som vil gjøre fisken og plantene dine enda vakrere.


Denne akvarie armaturen bruker LED av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift på opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, vil produktet ha en lang levetid og gi deg mange års bruk.


Produktet er også IP68-sertifisert, noe som betyr at det er helt vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør det perfekt for bruk i akvarier, og du trenger ikke å bekymre deg for at det vil bli skadet av vann.


Med en integrert lyskilde, er 48 cm akvarie armatur en enkel og praktisk løsning for å gi akvariet ditt den belysningen det trenger. Så hvis du vil gi fisken og plantene dine den beste belysningen mulig, er dette produktet et utmerket valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

293,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner