Lifud Zigbee strømforsyning dimbar
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flimmerfri

LF-GAZ150B


Zigbee flimmerfri LED-dimmer fra Lifud - en innovativ og intelligent løsning som kombinerer både strømforsyning og kontrollfunksjoner i én enhet.

Med den avanserte Zigbee-teknologien kan denne enheten kontrollere alle Zigbee-kompatible lysarmaturer, inkludert Akustilight, strips og andre typer belysning.

Fungerer for enkelfarget LED.

Maks. belastning totalt 6A, 24V (150W).

Styres via Zigbee 3.0.

Fungerer ikke med rWave-fjernkontroller.

Kan kun styres via Zigbee-kontroll.

Her kan du enkelt:

- Slå på/av kontrolleren

- Juster lysstyrken

- Lag standard scenarier

- Velg mellom 8 forskjellige lyseffekter

- Still inn automatiske av/på-tider

- Del innstillinger og funksjoner til andre enheter i samme serieProduktbeskrivelse:

Denne Lifud Zigbee dæmperen er designet for å gi deg full kontroll over belysningen din. Den støtter Zigbee 3.0-teknologi og kan enkelt kobles til en 24V strømkilde. Med en maksimal belastning på 150W kan du enkelt justere lysnivået etter dine preferanser. Dette gjør den ideell for både hjemmebruk og profesjonelt bruk.

En av de viktigste egenskapene til denne dæmperen er at den er flicker-free eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke vil forårsake flimmer eller blinking i belysningen. Dette er spesielt viktig for personer og dyr som er følsomme for flimmer, da det kan forårsake ubehag og til og med hodepine. Denne dæmperen er også egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, da den ikke vil skape uønskede effekter i opptakene.

Med dimensjoner på 42 x 30,3 x 360,8 mm er denne dæmperen kompakt og passer enkelt inn i ethvert rom. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor anbefales det å bruke den innendørs eller i tørre omgivelser.

Opplev full kontroll over belysningen din med denne Lifud Zigbee dæmperen. Den sikrer en jevn og stabilt lys uten flimring, og passer både for dyrs og menneskers følsomhet for flimmer. Perfekt for bruk i hjemmet eller i profesjonelle miljøer som foto- og videostudioer. Dimensjonene gjør den enkel å plassere, og IP20-klassen gjør at den kan brukes trygt innendørs.

Mer informasjon

991,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Spenning24V
Dimensjoner
Høyde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plast