LEDlife T5-ULTRA85 EXT
Ekstern driver, 13W LED rør, 84,9 cm

Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.

Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.LEDlife T5-ULTRA85 EXT er et imponerende produkt innen LED lysrør teknologi. Med en effekt på 13W, kan dette lysrøret erstatte et tradisjonelt 39W lysrør på 84.9 cm. Det krever en tilkobling til 230V forsyning for å fungere. Med en lysstyrke på 2080 lumen og en høy lysspredning på 160 grader, gir dette produktet en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at det vil gi en optimal belysning i rommet og ingen områder vil bli oversett.


En av de mest imponerende funksjonene til dette produktet er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer det naturlige lyset at alle farger blir vakkert og genuint vist. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en optimal belysning hvor som helst det brukes.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man at produktet har en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette betyr at man kan nyte godt av dette produktet i mange år fremover og spare penger på å unngå å bytte ut lysrøret hele tiden.


Med LEDlife T5-ULTRA85 EXT kan man velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4200K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Dimensjonene på LEDlife T5-ULTRA85 EXT er 849 x Ø17 mm, noe som gjør det enkelt å installere det i forskjellige områder. Produktet er av høy kvalitet og vil gi en optimal belysning hvor som helst det brukes. Det er et utmerket valg for de som ønsker å investere i et holdbart og pålitelig produkt innen LED lysrør teknologi.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

371,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke2080 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk13w
Erstatt39w
Spenning230V
EnergiklasseC (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Bredde849 mm.
Diameter17 mm.