LEDlife T5-SMART85 HF
Erstatter 21W HE rør, 13W LED rør, 84,9 cm

13W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.

Bemerk dette rør virker bare med 21W HE ballaster.

Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 21W HE eller 39W HO.

Intelligente/SMART ballaster virker ikke med LED rør. Bruk da i stedet T5 rør med ekstern driver.Data om produktet:

13W LED T5 lysrør som erstatter 21W tradisjonelle lysrør på 84.9 cm. Dette produktet er en del av LEDlife T5-SMART85 HF-serien og kan enkelt erstatte eldre lysrør uten behov for å endre installasjonen.

Må kobles til Ballast forsyning. For å bruke dette lysrøret må det kobles til en ballast forsyning. Dette gjør det mulig å bruke eksisterende strømkabler og installasjoner uten behov for omfattende endringer.

Lyset har en imponerende lysstyrke på 1690 lumen og en høy lysspredning på 140 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset i rommet og sikrer at alt blir godt opplyst.

Med en RA-verdi på 80-85 kan dette lysrøret levere en høy lyskvalitet. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne lyskvaliteten er produktet egnet for de fleste behov.

Dette lysrøret er også dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov. Dette er nyttig for å skape forskjellige atmosfærer eller for å tilpasse lyset til ulike aktiviteter.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer LEDlife T5-SMART85 HF-serien en lang og sikker drift opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan dette produktet forventes å ha en lang levetid.

Fargetone på lyset:

LEDlife T5-SMART85 HF-serien tilbyr to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Disse fargetonene kan velges avhengig av ønsket atmosfære eller bruk.

Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig stemning og er ideelt for rom som soverom eller stue.

Nøytral fargetone er perfekt for effektivt arbeidsmiljø. Lyset inneholder ingen blå eller gule toner, noe som gir en naturlig opplevelse av opplyste objekter. Dette er ideelt for kontorer eller arbeidsområder hvor nøyaktig fargegjengivelse er viktig.

Dimensjoner:

Dette LED-lysrøret har følgende dimensjoner: 849 x Ø19 mm. Disse dimensjonene gjør det kompatibelt med eksisterende lysrørarmaturer som er designet for 84,9 cm rør.

Produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Det anbefales å bruke det i tørre miljøer for å unngå skader på produktet eller fare for elektriske problemer.

Mer informasjon

330,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke1690 lumens
Spredning140 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk13w
Erstatt21w
SpenningBallast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Høyde849 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC