LEDlife T5-PRO29 EXT
Ekstern driver, 5W LED rør, 28,8 cm

Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen.

Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.Data om produktet:

5W LED - som erstatter 8W. Dette LED-lysrøret er designet for å erstatte tradisjonelle 8W lysrør, slik at du kan oppnå en betydelig energibesparelse uten å gå på kompromiss med belysningen.
Må kobles til 230V forsyning. Dette lysrøret krever en standard 230V strømforsyning for å fungere korrekt. Det er enkelt å installere og kan enkelt integreres i eksisterende belysningsanlegg.
Lysstyrke på 675 lumen gir tilstrekkelig belysning for de fleste behov. Den høye lysspredningen, på 160 grader, sikrer en jevn fordeling av lyset og eliminerer skygger og mørke områder.
RA-verdi på 80-85. Dette LED-lysrøret sikrer høy lyskvalitet med en høy RA-verdi. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste bruksområder og sikrer at fargene vises vakkert og genuint.
Drift opp til 50.000 timer. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du forvente at dette lysrøret har en lang og pålitelig levetid. Med minimal reduksjon i lysstyrke kan du være sikker på at det vil vare i mange år.
Fargetoner: Velg mellom to fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4200K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit gir det perfekte arbeidsmiljøet uten blå eller gule toner, og sikrer at opplyste gjenstander ser helt naturlige ut.
Dimensjoner: Dette LED-lysrøret har dimensjoner på 288 x Ø17 mm, noe som gjør det enkelt å installere i ulike armaturer og belysningsarmaturer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

320,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke675 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt8w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde288 mm.
Diameter17 mm.