LEDlife T5-PRO29 EXT
Ekstern driver, 5W LED rør, 28,8 cm

Det medfølger ekstern driver, som monteres i lampen.

Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.LEDlife T5-PRO29 EXT er det perfekte valget for deg som ønsker å erstatte dine gamle lysrør med en LED-løsning. Med en effekt på 5W erstatter denne LED-en 8W, noe som gir deg både en energibesparelse og en mer miljøvennlig løsning. Produktet må kobles til 230V forsyning, men med en høy lysstyrke på 675 lumen og en lysspredning på hele 160 grader, får du en jevn fordeling av lyset på en stor flate.

Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85, sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør produktet tilstrekkelig for de aller fleste behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner på lyset: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4200K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning på soverommet eller i stuen. Nøytral fargetone gir derimot det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 288 x Ø17 mm, passer produktet perfekt i de fleste lamper og armaturer. Med LEDlife T5-PRO29 EXT får du en energibesparende, miljøvennlig og langvarig løsning for dine belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

247,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke675 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt8w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde288 mm.
Diameter17 mm.