LEDlife 12W LED kompaktrør
2D fatning, GR8q 2pin

2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.

Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.

I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe.

Forbruk på 12W og 1200 lumens.
2 pins.​
Varm hvit.Data om produktet:

Produktet er et 12W LED kompaktrør med en 2D fatning av typen GR8q 2pin. Dette LED-lysrøret er spesielt designet for å erstatte tradisjonelle 26W lysrør. Det krever en tilkobling til 230V strømforsyning eller ballast forsyning.

Lysstyrke og lysspredning:

Dette LED-lysrøret har en lysstyrke på 1450 lumen, noe som gir god belysning. Det har også en høy lysspredning på 160 grader, som sikrer en jevn fordeling av lys i rommet. Denne egenskapen er ideell for å oppnå en jevn og balansert belysning.

Lyskvalitet:

Dette produktet har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Denne verdien sikrer at lyset som produseres er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, og vil bidra til å skape en behagelig belysning i rommet.

Lang levetid og pålitelighet:

Dette produktet er laget av høykvalitets LED, noe som sikrer en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer. I tillegg har det minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling. Disse egenskapene bidrar til å forlenge produktets levetid og sikre at det fungerer optimalt over tid.

Fargetone:

Dette LED-lysrøret er tilgjengelig i en fargetone kalt "varm hvit" med en temperatur på 3000K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Den varme fargetonen gir et mykt og behagelig lys som er ideelt for avslapning og hygge.

Dimensjoner:

Dette LED-lysrøret har følgende dimensjoner: 190 x 35 x 190 mm. Disse dimensjonene gjør det enkelt å installere lyset i forskjellige typer lamper og armaturer. Det kan brukes i en rekke forskjellige applikasjoner og rom, avhengig av behov og preferanser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

375,00 kr inkl. mva.

  • Varm

Sendes innen 44-46 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1450 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt26w
Spenning230V / Ballast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGr8q
Høyde35 mm.
Bredde190 mm.
Dybde190 mm.