RGB+W PROJEKTOR 24W, CCT+DIMM, Wifi + BT- 230V IP65, Smarthome, svart

sp.SLI029045

Opplev den ultimate belysningsløsningen med vår RGB+W PROJEKTOR 24W, CCT+DIMM, Wifi + BT-230V IP65, Smarthome! Denne allsidige projektoren kombinerer både fargerikt RGB-lys og hvitt lys, og kan enkelt styres via både Bluetooth og Wifi for en problemfri smarthjemopplevelse.

  • RGB og hvitt lys: Bytt mellom en rekke farger og hvitt lys for å skape den perfekte atmosfæren for enhver anledning.
  • Bluetooth og Wifi-kontroll: Kontroller lyset praktisk gjennom både Bluetooth og Wifi, noe som sikrer maksimal fleksibilitet og kontroll.
  • Smarthome-kompatibel: Integrer enkelt med ditt eksisterende smarthome-oppsett for en helautomatisert belysningsløsning.
  • Appkontroll: Bruk vår dedikerte app til å justere lysstyrke, fargetemperatur (CCT) og dimming (DIMM) direkte fra smarttelefonen din.
  • IP65 vanntett: Designet for utendørs bruk, denne robuste lyskasteren tåler selv de tøffeste værforhold.
  • 24W effekt: Kraftig belysning som lyser opp store områder effektivt og energibesparende.
  • Elegant svart design: Et stilig tillegg til enhver hage, uteplass eller uteområde.NOCTIS Lyskaster 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 SVART Spectrum SMART

Effekt: 24W. Må kobles til 230V forsyning. Lyskasteren har en lysstyrke på 1800 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset.

Denne lyskasteren i svart design har en imponerende lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Den høye lyskvaliteten gjør den egnet for de aller fleste behov.

IP65-klassifiseringen betyr at lyskasteren kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Dette gjør den ideell for bruk både innendørs og utendørs, og den er perfekt for belysning av hager, uteplasser, fasader og andre områder hvor det er behov for kraftig og pålitelig belysning.

Denne lyskasteren gir deg muligheten til å tilpasse lyset etter dine behov, takket være mulighetene for RGBW (fargeendring), CCT (justering av fargetemperatur), DIMM (dimmefunksjon), samt WI-FI og Bluetooth tilkoblingsmuligheter. Du kan enkelt styre belysningen via en app på din smartenhet, slik at du kan skape akkurat den stemningen du ønsker.

Med en robust konstruksjon og høy kvalitet på materialene er denne lyskasteren svært holdbar og vil yte pålitelig over lang tid. Den moderne designen passer inn i de fleste miljøer og vil bidra til å skape en stemningsfull atmosfære.

NOCTIS Lyskaster 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 i svart Spectrum SMART er et flott valg for deg som ønsker fleksibel, pålitelig og kraftig belysning med justerbare funksjoner og mulighet for trådløs styring.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

518,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk24w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
MaterialeALUMINIUM, GLASS