P-Z LED strips kontakt 10mm

sp.WOJ+01572



LED strips kontakt 10mm

Må kobles til 12V forsyning. Disse LED stripene med en bredde på 10mm gir en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Med en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov, er disse LED stripene et ideelt valg for ulike belysningsprosjekter.

Denne LED stripen er designet for å kunne dimmes, slik at du kan justere lyset etter behov og ønsker. Enten du trenger sterkt lys for en arbeidsplass eller dempet belysning for en koselig atmosfære, kan denne LED stripen tilpasses etter dine preferanser.

Med en enkel tilkobling til en 12V strømforsyning, er disse LED stripene enkle å installere og bruke. Med en praktisk 10mm bredde passer de godt til ulike belysningsprosjekter, enten det er under skap, langs vegger, eller andre kreative installasjoner.

Det sterke lyset fra disse LED stripene sikrer god belysning i rommet, samtidig som den høye RA-verdien sørger for at farger gjengis nøyaktig og vakkert. Dette gjør dem egnet for både hjemmebruk og kommersielle prosjekter.

Uansett om du er på jakt etter praktisk belysning til kjøkkenet, stemningsfull belysning til stuen, eller effektfull belysning til et butikkvindu, kan disse LED stripene levere på alle områder.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

12,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Spenning12V
Dimensjoner