3-pak 4W LED pære
230V, G9, dimbar
Produktbeskrivelse:

Denne 3-pakken med 4W LED-pærer er et flott valg for dine belysningsbehov. Med en G9-fatning og muligheten til å koble til 230V strømforsyning, er disse pærene enkelt å installere og bruke.

Pærene har en lysstyrke på 380 lumen og en imponerende lysspredning på 270 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette sikrer at du får et godt lys som dekker hele området. I tillegg har pærene en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger på en vakker og naturlig måte, og er egnet for de aller fleste behov.

En av de store fordelene med disse pærene er at de er dæmpbare. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine ønsker og behov. Enten du ønsker et mykt og avslappende lys eller et sterkt og fokusert lys, kan du enkelt tilpasse det med dimmeren.

Disse LED-pærene leveres med en produsentgaranti på 5 år, noe som gir deg ekstra trygghet for kvaliteten på produktet. Du kan være sikker på at de vil vare lenge og gi deg pålitelig belysning i lang tid.

Fargetoner på lyset:

Avhengig av atmosfæren du ønsker å skape, kan du velge mellom tre forskjellige fargetoner:

Varm hvit (3000K): Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset er varmt og skaper en koselig stemning hvor du kan slappe av og nyte omgivelsene.

Nøytral hvit (4000K): Denne fargetonen er perfekt for arbeidsmiljøet. Lyset inneholder hverken blå eller gule toner, noe som gjør at objekter ser naturlige ut og gir en effektiv og behagelig belysning.

Kald hvit (6000K): Denne fargetonen gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Den brukes sjelden i Skandinavia, men er populær i lakkeringshaller, akvarier og spesielle dekorasjoner.

Pærene har dimensjoner på 58 x 18 mm, noe som gjør dem kompakte og enkle å plassere i ulike lysarmaturer og lamper.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

294,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke380 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG9
Bredde58 mm.
Dybde18 mm.