P-P RGB LED strips kontakt 10mm

sp.WOJ+00798



Egenskaper:

P-P RGB LED strips kontakt 10mm er et fleksibelt og allsidig lysprodukt som gir deg muligheten til å skape stemningsfull belysning i ethvert rom. Disse LED stripene er designet med en praktisk 10mm kontakt, som gjør installasjonen enkel og problemfri.

Spesifikasjoner:

Strømkrav: Produktet må kobles til en 12V strømforsyning for å fungere optimalt. Dette gjør det enkelt å integrere LED stripene i eksisterende belysningssystemer eller DIY-prosjekter.

Lyskvalitet: Med en høy RA-verdi på 80-85, garanterer disse LED stripene en naturlig og livaktig belysning som fremhever alle farger på en troverdig måte. Uansett om du bruker dem til dekorative formål eller funksjonell belysning, vil lyskvaliteten tilfredsstille dine behov.

Dimmefunksjon: En annen fordel med disse LED stripene er muligheten til å dimme lyset etter behov. Dette gir deg full kontroll over belysningen, slik at du kan tilpasse atmosfæren i rommet akkurat slik du vil.

Applikasjoner:

Disse LED stripene kan brukes på en rekke områder, inkludert hjemmebelysning, butikkbelysning, utstillinger, og mye mer. Deres allsidige design og høye lyskvalitet gjør dem til et pålitelig valg for ulike belysningsbehov.

Oppsummering:

P-P RGB LED strips kontakt 10mm er en pålitelig og effektiv belysningsløsning med enkel installasjon, høy lyskvalitet og dimmemuligheter. Enten du skal skape stemningsbelysning i stuen, eller lyse opp en butikkfasade, vil disse LED stripene dekke dine behov og gi deg et imponerende resultat.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

9,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Spenning12V
Dimensjoner