Ekstern HRC-11

sp.WOJ+04823



Funksjoner:

Ekstern HRC-11 er en praktisk og pålitelig ekstern belysningsenhet som er ideell for en rekke bruksområder. Med enkel tilkobling til en 10V strømkilde, kan du raskt og enkelt oppgradere belysningen din.

Lyskvalitet:

Med en RA-verdi på 80-85, gir Ekstern HRC-11 høy lyskvalitet som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du trenger belysning for arbeid, avslapning eller sosiale sammenkomster, vil denne enheten oppfylle dine behov.

Brukervennlighet:

Denne belysningsenheten er designet med fokus på brukervennlighet. Den kan enkelt monteres på ønsket sted, enten det er inne eller ute. Med sin enkle tilkobling og intuitive betjening, kan alle enkelt bruke Ekstern HRC-11.

Energisparing:

Ekstern HRC-11 er energieffektiv og bidrar til å redusere strømregningen din. Med lavt strømforbruk og høy ytelse, kan du nyte god belysning uten å bekymre deg for høye kostnader.

Holdbarhet:

Denne belysningsenheten er konstruert for å vare. Med kvalitetsmaterialer og solid konstruksjon tåler Ekstern HRC-11 daglig bruk og tøffe forhold. Du kan være trygg på at denne enheten vil fungere pålitelig over lang tid.

Avsluttende tanker:

Ekstern HRC-11 er en pålitelig og effektiv ekstern belysningsenhet som vil oppfylle dine behov for god belysning. Med sin høye lyskvalitet, brukervennlighet, energisparing og holdbarhet, er dette et produkt som skiller seg ut på markedet. Ta kontroll over belysningen din med Ekstern HRC-11!


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

1 394,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning10V
Dimensjoner