Spectrum 14W LED spot
12V, G53, AR111

Kraftig AR111 G53 LED pære.

Pæren må tilsluttes til 12v.

Fokusert lys på 40 grader - perfekt til utstillinger mv. hvor det skal fokus på hyller eller varer.Spectrum 14W LED spot er en kraftig og effektiv spot som sikrer et kontrollert og fokusert lys. Med en lysstyrke på hele 970 lumen, kan du være sikker på at det er nok lys til å belyse ethvert rom eller område. Det fokuserte lyset på 45 grader gir deg også muligheten til å rette lyset mot spesifikke objekter eller områder som du ønsker å fremheve.


En av de mest imponerende funksjonene ved Spectrum 14W LED spot er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den naturlige lyskvaliteten at alle farger vises vakkert og genuint. Dette gjør den ideell for bruk i hjemmet, på kontoret eller andre steder hvor det er viktig å kunne se fargene på en nøyaktig måte.


Et annet flott aspekt ved Spectrum 14W LED spot er muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner. Du kan velge mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit. Varm hvit er perfekt for å skape en koselig og avslappende atmosfære, mens nøytral hvit gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Kald hvit er sjelden brukt i Skandinavia, men er populært i lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Med dimensjoner på 111 x 69 mm er Spectrum 14W LED spot en kompakt og enkel spot å installere. Den må kobles til 230V forsyning, men når den er installert vil du kunne nyte godt av et kraftig og effektivt lys som vil vare i mange år fremover. Uansett om du ønsker å bruke den på kontoret, i stuen eller andre steder, vil Spectrum 14W LED spot være en pålitelig og imponerende belysningsløsning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

290,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke970 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG53
Bredde111 mm.
Dybde69 mm.