V-Tac 0.55W Solar vegglampe LED
Svart, IP54

Skap koselig belysning i hagen din eller på terrassen din med V-Tac 0,55W LED Solar vegglampe i sort. Denne smarte vegglampen er utstyrt med solcelleteknologi som lader lampens batteri på dagtid og gir deg opptil 6-8 timer med lys om kvelden.

  • IP54-klassifiseringen sikrer at lampen er beskyttet mot vann og støv, slik at den kan brukes utendørs hele året
  • Med en ladetid på 8-10 timer er lampen din klar til bruk når mørket faller på
  • Det effektive LED-lyset gir behagelig belysning og er energibesparende

Skap en atmosfærisk atmosfære og forleng dine utendørsopplevelser med V-Tac 0,55W LED Solar vegglampe i sort.



Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 0.55W LED Solar vegglampen er et flott tillegg til utendørsområdet ditt. Med sin elegante design og svarte farge vil den passe perfekt til enhver arkitekturstil. Lampen har en IP54-klassifisering, noe som betyr at den er beskyttet mot fuktig luft og vannsprut på fronten.

Data om produktet:

Produktet har en lysstyrke på 70 lumen. Denne lysstyrken er tilstrekkelig for å lyse opp mindre områder eller for å skape en stemningsfull atmosfære. Lampen har også en integrert lyskilde, så du trenger ikke å kjøpe en ekstra pære.

Produktgaranti:

Du kan være trygg på at dette produktet er av høy kvalitet, da det leveres med en produsentgaranti på 3 år. Dette betyr at du kan få gratis reparasjon eller erstatning dersom det skulle oppstå feil eller problemer i løpet av garantiperioden.

Fargetone på lyset:

Denne lampen kommer i en varm hvit (3000K) fargetone. Varm hvit belysning bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset. Det skaper en koselig stemning som er perfekt for utendørsområder eller for å skape en intim atmosfære under en hyggelig sammenkomst.

Dimensjoner:

Lampens dimensjoner er 121 x 112,5 x 90 mm. Denne størrelsen gjør den enkel å plassere på en vegg uten å ta opp for mye plass. Lampen er kompakt og stilig, og vil være en fin detalj på uteområdet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

423,00 kr inkl. mva.

338,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke70 lumens
Forbruk og spenning
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde112,5 mm.
Bredde121 mm.
Dybde90 mm.