V-Tac 5.5W Solar vegglampe LED
Sensor, IP54

Denne vegglampen er en praktisk og energisparende løsning for utendørsbelysning. Med sin IP54-klassifisering er den beskyttet mot vann og støv, noe som gjør den egnet for bruk i alle værforhold.

  • Kan lyse i opptil 6-8 timer etter 8-10 timers lading
  • Utstyrt med en sensor som automatisk slår lyset av og på basert på bevegelse
  • Det innebygde solcellepanelet lader batteriet og eliminerer behovet for ledninger eller strømtilkobling

Med vegglampen får du pålitelig og praktisk utebelysning som er både miljøvennlig og økonomisk fordelaktig.



V-Tac 5.5W LED Solar vegglampe, Sensor, IP54

Denne LED-vegglampen fra V-Tac er en utmerket løsning for å belyse utendørsområder og tilføre både sikkerhet og stil til ditt hjem eller bedrift. Med en effekt på 1,8 watt og en lysstyrke på 220 lumen, er denne lampen både energieffektiv og lyseffektiv.

Lyset som produseres av denne lampen har en fargetone på varm hvit (3000K). Denne varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning. Enten du ønsker å slappe av på terrassen om kvelden eller ønsker å skape en hyggelig atmosfære i hagen, vil denne vegglampen være det perfekte valget.

Med dimensjoner på 155 x 155 x 229 mm passer denne lampen godt på en vegg eller andre overflater utendørs. Med en IP54-klassifisering tåler den også fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den ideell for norske værforhold. Du trenger derfor ikke bekymre deg for om lampen tåler regn eller snø.

En av de største fordelene med denne lampen er at den kommer med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe ekstra pærer eller lyskilder, da alt du trenger allerede er inkludert. Dette gjør også installasjonen enklere, da du bare trenger å montere lampen der du ønsker den.

Denne V-Tac vegglampen er den perfekte kombinasjonen av stil, funksjonalitet og kvalitet. Med sin energieffektivitet og slitesterk design vil den være et pålitelig valg for å belyse utendørsområdene dine. Skap en koselig atmosfære og få både sikkerhet og stil med denne V-Tac LED-vegglampen.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

971,00 kr inkl. mva.

776,80 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke220 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk1,8w
Dimensjoner
Høyde155 mm.
Bredde155 mm.
Dybde229 mm.