V-Tac 1W Solar vegglampe LED
Svart, rund, IP54

Denne vegglampen i sort er den perfekte løsningen for utendørsbelysning. Med sin IP54-kvalifisering er den beskyttet mot støv og vannsprut, noe som gjør den egnet til å lyse opp i hagen eller på terrassen. Denne vegglampen har en unik solcelleteknologi som gir opptil 6-8 timer lys på en enkelt lading. Den runde formen og elegante designen gjør den til et stilig tilbehør for enhver utendørsdekor.

  • IP54 kvalifisert - beskyttet mot støv og vannsprut
  • Opptil 6-8 timer med lys på en enkelt lading
  • Elegant rund design i svart
  • Ideell for utendørs belysning i hagen, på terrassen etc.



V-Tac 1W LED Solar vegglampe, Svart, rund, IP54

Denne V-Tac 1W LED Solar vegglampen i svart er et flott tillegg til utendørsbelysningen din. Med sin runde form og svarte farge passer den perfekt på en vegg eller et gjerde, og gir et moderne og stilrent utseende.

Med en lysstyrke på 70 lumen er denne vegglampen ideell for å belyse inngangspartier, terrasser eller hager. Den gir tilstrekkelig lys til å skape en trygg og komfortabel atmosfære utendørs.

Denne lampen har en fargetone på 3000K, også kjent som varm hvit. Denne fargetonen bidrar til å skape en avslappende atmosfære, perfekt for koselige kvelder utendørs. Du kan nyte det varme lyset og skape en hyggelig stemning for deg selv og dine gjester.

En annen fordel med denne vegglampen er dens IP54-klassifisering. Dette betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Du trenger ikke å bekymre deg for lampen i dårlig vær, den vil fortsatt fungere pålitelig og gi deg den belysningen du trenger.

Denne V-Tac vegglampen kommer med en integrert lyskilde som varer lenge. Du trenger ikke å bekymre deg for å bytte ut lyspærer, lampen er klar til å brukes rett ut av esken.

For ekstra trygghet er det også inkludert en 3-års produsentgaranti med dette produktet. Du kan være sikker på at du får et pålitelig og holdbart produkt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

423,00 kr inkl. mva.

338,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke70 lumens
Forbruk og spenning
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
MaterialeAluminium+PC