V-Tac 15W Solar vegglampe LED
Svart, sensor, IP65

Oppgrader uteområdet ditt med V-Tac 15W LED Solar vegglampe. Denne sorte vegglampen er utstyrt med sensor og har høy beskyttelsesgrad IP65, som gjør den egnet for utendørs bruk.

  • Opptil 80 timers belysning på bare 5 timers solenergilading
  • Sensor med radius på opptil 8 meter, som sørger for at lyset slås på når det er bevegelse i nærheten
  • IP65 beskyttelsesgrad, som gjør lampen motstandsdyktig mot vann og støv
  • 2 forskjellige lysvarianter slik at du kan velge det ideelle lyset for ditt område

Denne V-Tac vegglampen er en pålitelig og energisparende løsning for å lyse opp hagen, terrassen eller oppkjørselen. Den solcelledrevne funksjonen gjør den både miljøvennlig og kostnadseffektiv. Med sin sensor og langvarige batteri vil den alltid lyse opp i mørket når du trenger det.



V-Tac 15W LED Solar vegglampe, Svart, sensor, IP65

Denne V-Tac 15W LED Solar vegglampen er den perfekte løsningen for å lyssette utendørsområder på en energieffektiv og miljøvennlig måte. Lampen har et stilrent svart design som passer godt til enhver utendørsdekor.

Lampen har en kraftig lysstyrke på 2000 lumen, som gir et sterkt og klart lys. Med en lysstyrke som dette, vil du kunne belyse store områder uten problemer. Enten det er hagen, gårdsplassen eller inngangspartiet ditt, vil denne lampen sørge for å gi tilstrekkelig belysning.

En av hovedfordelene med denne lampen er dens innebygde sensor. Sensoren er med på å gjøre lampen svært brukervennlig og energieffektiv. Den registrerer bevegelser og vil automatisk lyse opp når noen nærmer seg. Dette er spesielt nyttig om natten for å skape sikkerhet og trygghet.

Lampen kommer med 3 års produsentgaranti, noe som gir deg trygghet og sikkerhet i ditt kjøp. Den er også tilgjengelig i to forskjellige lysfarger, 4000K og 6000K. Dette gjør det mulig for deg å velge den lysfargen som passer best for dine behov og preferanser.

V-Tac 15W LED Solar vegglampens dimensjoner er 294 x 236 mm, noe som gjør den til et kompakt og plassbesparende alternativ. Lampen kan enkelt monteres på veggen og passer godt til både private hjem og offentlige områder.

Med sin IP65-klassifisering er lampen beskyttet mot vannsprut og regn. Dette gjør at den kan brukes utendørs uten å bli påvirket av været. Vær trygg på at lampen vil fungere optimalt og vil gi deg langvarig belysning.

En annen fordel med denne lampen er at den kommer med en integrert lyskilde. Du trenger derfor ikke å kjøpe en ekstra lyskilde. Det sparer ikke bare penger, men også tid og innsats.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

1 351,00 kr inkl. mva.

1 080,80 kr inkl. mva.

  • 2-i-1

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke2000 lumens
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde236 mm.
Bredde294 mm.
MaterialeABS+PC