Halo Design
COLORS LED Mini Classic De Luxe E27 2W

hd.935444

Smart og dekorativ pære med koselig lys.
Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2 watt, er den også dimbar, så det er mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
Originale lyskilder finnes i flere størrelser og former, så det finnes også en til din lampe.



Produktbeskrivelse:

Denne Halo Design COLORS LED Mini Classic De Luxe E27 2W pæren er et flott valg for å skape en unik og fargerik atmosfære i hjemmet ditt. Med sin store E27 fatning og et lavt strømforbruk på 2W er denne pæren enkel å installere og energieffektiv.

Lyspæren er designet for å fungere med en 230V strømforsyning og gir en lysstyrke på imponerende 130 lumen. Med sin høye lysspredning, som dekker 360 grader, gir den jevn fordeling av lys i rommet.

En viktig faktor som skiller denne pæren er dens høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Med denne lyskvaliteten passer pæren til de aller fleste behov.

Takket være bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en driftstid på opptil 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver som bidrar til lang levetid. I tillegg til dette har pæren også en god kjølingssystem som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.

Pærens dimensjoner er 10.5 x Ø5.5 mm og den har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett. Derfor anbefales det å bruke den innendørs eller i beskyttede områder.

Mer informasjon

159,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
DimbarNei
Lysstyrke130 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde10.5 mm.
Diameter5.5 mm.
MaterialeGlass