Halo Design
COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W

hd.120369

Smart og dekorativ pære med koselig lys.
Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys i hyggelige omgivelser.
lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
Vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2 watt, er den også dimbar, så det er mange muligheter for å skape akkurat den atmosfæren i rommet du ønsker.
Originale lyskilder finnes i flere størrelser og former, så det finnes også en til din lampe.



LED Mini Globe De Luxe E27 2W

Denne LED Mini Globe De Luxe-lampen fra Halo Design er et flott valg for å belyse ethvert rom. Med en effekt på 2W og en E27 stor fatning, gir den god lysstyrke og kan enkelt kobles til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 200 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lyset. Du kan være sikker på at hele rommet vil oppleve enestående belysning. Lyskvaliteten er også imponerende med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer naturlig og vakkert lys som gjengir fargene på en autentisk måte. Dette er ideelt for de aller fleste behov.

Takket være bruk av LED av høyeste kvalitet, garanterer lampen en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. I tillegg er den utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og effektiv kjøling, noe som forlenger produktets levetid betydelig.

Den kompakte størrelsen på 12 x Ø8 mm gjør at lampen passer perfekt i en rekke lamper og armaturer. Det er viktig å merke seg at denne lampen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs eller i tørre omgivelser.

Med Halo Design COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W kan du være sikker på å få et kvalitetsprodukt som gir enestående belysning, lang levetid og pålitelig ytelse.

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarNei
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde12 mm.
Diameter8 mm.
MaterialeGlass