Halo Design
COLORS Ghost LED Globe E27 2,5W klar

hd.935567

Ghost LED-pære fra COLORS By HaloDesign er en ny lyskilde hvor du har «lekt» med de ufattelig mange mulighetene som finnes innenfor LED-belysning.
Navnet på denne lyspæren kom av at du ikke kan se de vanlige elementene som lyser, men du har plassert LED-modulen i stikkontakten slik at lyset delvis reflekteres i glasset og siden LED er en direkte belysning, lyset kommer først ut når det treffer en gjenstand.
En ny morsom og dekorativ måte å dekorere hjemmet ditt på.
Frekk, smart belysning.
Ghost finnes i flere varianter.
Sett en ny morsom atmosfære i hjemmet Prøv Ghost-pæren, den er ikke skummel i det hele tatt.



Data om produktet:

Denne Halo Design COLORS Ghost LED-globen er en klar lyspære på 2,5W med en stor E27-fatning som er egnet for 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 250 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir den jevn fordeling av lys i alle retninger.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, sikrer denne lyspæren et naturlig lys som gjengir alle farger vakkert og genuint. Dette gjør den egnet for de fleste behov.

Denne lyspæren bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer lang og pålitelig drift i opptil 30 000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Den har også en profesjonell og pålitelig driver og en god kjøleløsning, som bidrar til å forlenge levetiden til produktet.

Dimensjoner:

Denne lyspæren har dimensjonene 16 x Ø12,5 mm.

Beskyttelsesklasse:

Denne lyspæren har en IP20-beskyttelsesklasse, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og ikke bør brukes i fuktige omgivelser.

Mer informasjon

249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke250 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2.5w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde16 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass