Halo Design
COLORS LED XL Classic E27 4W

hd.935758

Smart og dekorativ pære med koselig lys.
Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2 watt, er den også dimbar, så det er mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
Originale lyskilder finnes i flere størrelser og former, så det finnes også en til din lampe.



Detaljer om produktet:

Produktet, COLORS LED XL Classic E27 4W fra Halo Design, er en LED-lys pære med en stor E27 fatning. Denne pæren krever en 230V strømforsyning for å fungere.

Pæren har en lysstyrke på 400 lumen, og dens lysspredning er på hele 360 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at lyset spres likt i alle retninger og gir en god dekning i et rom.

Den høye lyskvaliteten er et viktig kjennetegn ved denne pæren, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, og gir god belysning i alle situasjoner.

Denne pæren er laget med høykvalitets LED-teknologi, noe som sikrer en lang og pålitelig levetid på opp til 30.000 timer. I tillegg opprettholder pæren sin lysstyrke godt gjennom hele levetiden, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Pæren er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som bidrar til å øke levetiden på produktet.

Pærens dimensjoner er 24 x Ø13 mm, som gjør den kompakt og enkel å installere i ulike typer lamper og belysningsarmaturer.

Pæren har IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å unngå å installere eller bruke denne pæren i områder som er utsatt for fuktighet eller vann.

Mer informasjon

419,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde24 mm.
Diameter13 mm.
MaterialeGlass