Halo Design
COLORS Dim LED Mini Globe E14 Flash-minne 3000 Kelvin

hd.936366

FARGER DIM LED mini globe E14 Blitz med minne, er en LED lyskilde fra Halo Design som gir et fint klart hvitt lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, men med en vri av det moderne lyset, nemlig 3000 kelvin grader, som dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
Lyskilden er med klart glass, sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2 watt, er den dimbar, noe som betyr at du kan dimme den i 3 trinn via bryteren din i veggen, 1.
step 100% light, step2 50% light, step3 10% light - da er det mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
I tillegg har vi i denne nye modellen integrert en annen smart funksjon, nemlig minnefunksjonen, som lar den "huske" de siste innstillingene, det vil si at hvis den er slått av i mer enn 5 sekunder, husker den det siste nivået igjen bak.
Så nå bestemmer du selv hvor det skal begynne igjen.
DIM LED-lyskildene finnes i flere størrelser og former.



Produktbeskrivelse

Colors Dim LED Mini Globe E14 er et innovative Halo Design produkt som leverer et fantastisk lys i en liten pakke. Med en effekt på kun 2W og en E14 liten fatning, er dette produktet enkelt å montere og installere. Produktet må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere.

Med en lysstyrke på 200 lumen og en imponerende lysfordeling på 360 grader, gir Colors Dim LED Mini Globe E14 et jevnt og behagelig lys. Dette gjør det ideelt for å skape en lys atmosfære i ethvert rom. Lyskvaliteten er også svært høy, med en RA-verdi på 80-85, som garanterer klare og nøyaktige farger.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, er levetiden til Colors Dim LED Mini Globe E14 opp til 30.000 timer. Dette sikrer at produktet vil vare i mange år uten å miste lysstyrke. Produktet er også utstyrt med en pålitelig driver og god kjøling for å sikre optimal ytelse og holdbarhet.

Med dimensjoner på 12 x Ø8 mm, er Colors Dim LED Mini Globe E14 kompakt og passer perfekt i mindre lamper eller armaturer. Vær oppmerksom på at produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett og bør ikke brukes i fuktige omgivelser.

Oppsummert er Colors Dim LED Mini Globe E14 et pålitelig og kraftig LED-lys som vil gi deg lys av høy kvalitet, levetid og energieffektivitet. Med sin enkle installasjon og gode ytelser, er dette produktet ideelt for de aller fleste belysningsbehov.

Mer informasjon

319,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde12 mm.
Diameter8 mm.
MaterialeGlass