Halo Design
COLORS LED Drop De Luxe E27 2W

hd.120345

Smart og dekorativ pære med koselig lys.
Denne LED-lyskilden gir et varmt, behagelig lys, og med den vakre designen slik vi kjenner den fra de gode gamle dager – nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2 watt, er den også dimbar, så det er mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
Originale lyskilder finnes i flere størrelser og former, så det finnes også en til din lampe.



Produktbeskrivelse

Dette Halo Design COLORS LED Drop De Luxe E27 2W-lyset er et flott tillegg til ethvert rom. Med sin store E27 fatning og 2W effekt, er det enkelt å installere og gir tilstrekkelig belysning.

Dette produktet krever en 230V strømforsyning, slik at du kan bruke det i ethvert hjem eller kontor. Med en lysstyrke på 130 lumen og en lysfordeling på 360 grader, gir dette lyset en jevn lysfordeling i hele rommet.

Lyskvaliteten er avgjørende for å vise farger riktig, og dette produktet leverer med en høy RA-verdi på 80-85. Det gir deg et naturlig og vakkert lys som fremhever fargene på en genuin måte. Med denne lyskvaliteten, vil produktet tilfredsstille de aller fleste behov.

For å sikre en lang levetid og minimal reduksjon i lysstyrke, bruker dette produktet LED av høyeste kvalitet. Du kan forvente en driftstid på opptil 30 000 timer, takket være den pålitelige driveren og god kjøling. Dette gjør produktet svært pålitelig og langvarig.

Med dimensjonene 14 x Ø6,4 mm passer dette lyset perfekt i enhver lampe eller armatur. Imidlertid bør det bemerkes at dette produktet har en IP20-vurdering, noe som betyr at det ikke er vanntett. Derfor bør det ikke brukes i områder som utsettes for vann eller fuktighet.

Oppgrader belysningen i hjemmet eller kontoret med dette Halo Design COLORS LED Drop De Luxe E27 2W-lyset. Med sin høye lyskvalitet, effektivitet og pålitelighet vil det gi deg mange timer med behagelig belysning.

Mer informasjon

249,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
DimbarNei
Lysstyrke130 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde14 mm.
Diameter6.4 mm.
MaterialeGlass