Halo Design
COLORS Geo Opal Ø95mm 3 trinns minne

hd.937271

FARGER GEO opal lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et godt behagelig lys, og med det flotte designet i geometrisk design får du ikke bare et vakkert lys men samtidig også en pære som gir fra seg et vakkert design i sin form og utstråling.
Lyset som sprer seg ut gjennom det vakre dekorative opalfargede glasset har en mer dagslys farge på 3000 kelvingrader – her skaper du rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
Lyskilden har opalfarget glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 4 watt, er den også dimbar, noe som betyr at du kan dimme den i 3 trinn via bryteren din i veggen, så det er mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
GEO-lyskildene har også en Memory-funksjon, som gjør at den husker de siste innstillingene og starter derfor opp akkurat der du sist slo av.
Serien finnes i flere størrelser og farger, det finnes også en til din lampe.



Data om produktet:

Energiforbruk: 4W

Fatning: E27 stor fatning

Tilkobling: Må kobles til 230V forsyning

Lysstyrke: 450 lumen

Lysspredning: Høy lysspredning på 360 grader som gir en jevn fordeling av lyset

Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 14.5 x Ø9.5 mm

Vannbestandighet: IP20 - Ikke vannbestandig

Denne Halo Design COLORS Geo Opal pæren er en elegant og stilren løsning for ditt belysningsbehov. Med sitt spesielle design og opal-overflate gir den et unikt og behagelig lys i rommet.

Pæren har en effekt på 4 watt og kommer med en stor E27 fatning, som gjør den enkel å montere og bruke. Det er viktig å merke seg at pæren må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Med en lysstyrke på 450 lumen sikrer denne pæren god belysning i rommet. Den har også en høy lysspredning på 360 grader, noe som betyr at lyset fordeler seg jevnt i alle retninger og gir en behagelig atmosfære uten skarpe skygger eller mørke områder.

Halo Design COLORS Geo Opal pæren er kjent for sin høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gjengir farger på en naturtro og vakker måte. Uansett om du ønsker å lese, jobbe, slappe av eller utføre andre aktiviteter, vil denne pæren gi nok lyskvalitet for de aller fleste behov.

Med dimensjoner på 14.5 x Ø9.5 mm passer denne pæren perfekt til ulike lamper og interiørstiler. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør ikke brukes i våte områder eller utendørs.

Med Halo Design COLORS Geo Opal Ø95mm kan du nyte et vakkert og gjennomtenkt design samtidig som du får et behagelig og kvalitetsrik lys i hjemmet ditt.

Mer informasjon

449,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke450 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlass