Halo Design
COLORS LED Mini Drop De Luxe E14 2W

hd.935437

Smart og dekorativ pære med koselig lys - Denne LED-lyskilden gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra de gode gamle dager - nemlig glødetråden, danner dette rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
lyskilden har helt klart glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
Vi kan varmt anbefale hvor den sitter synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 2 watt, er den også dimbar, så det er mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
Originale lyskilder finnes i flere størrelser og former, så det finnes også en til din lampe.



Produktbeskrivelse

Halo Design, COLORS LED Mini Drop De Luxe E14 2W er et belysningsprodukt som tilbyr et vakkert og genuint lys som passer til de fleste behov. Med en liten E14 fatning og en effekt på 2W, er dette produktet en energieffektiv løsning for å oppnå den ønskede belysningen.

For å kunne bruke produktet, må det kobles til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 130 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir dette produktet en jevn fordeling av lyset i rommet. Denne høye lysstyrken og lysspredningen sikrer at det er tilstrekkelig lys for å oppfylle de fleste behov.

Lyskvaliteten til Halo Design, COLORS LED Mini Drop De Luxe E14 2W er av høy standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger på en naturlig og vakker måte. Med denne lyskvaliteten kan du være trygg på at produktet oppfyller dine behov for belysning.

Produktets levetid er også bemerkelsesverdig, takket være bruken av høykvalitets LED-teknologi. Med en forventet driftstid på opptil 30 000 timer, kan du være sikker på at produktet vil vare lenge uten å miste lysstyrken i betydelig grad. I tillegg er produktet utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som forlenger levetiden enda mer.

Dimensjonene til Halo Design, COLORS LED Mini Drop De Luxe E14 2W er 9,5 x Ø4,5 mm, noe som gjør det kompakt og enkelt å installere. Vær oppmerksom på at produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett. Det bør derfor kun brukes innendørs hvor det ikke er eksponert for fuktighet.

Mer informasjon

139,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
DimbarNei
Lysstyrke130 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde9.5 mm.
Diameter4.5 mm.
MaterialeGlass