Halo Design
Halo Design Colors Topp de Luxe Gull

hd.936106

Med en toppspeillyskilde har du muligheten til å gjøre lyskilden synlig uten å bli blendet. Denne lyskilden brukes typisk i lamper hvor den sitter litt utenfor selve lampen, eller helt synlig. 


Du skaper dermed en god kosebelysning uten å bli plaget av lyset. Lyskilden er med på å gi lampen din et nytt design, og kan enkelt brukes i de fleste lamper. Lyset reflekteres inn i rommet via "speilet" på toppen av lyskilden og danner dermed en vakker belysning. 


Denne lyskilden er også dimbar og bruker kun 6,5 watt.Halo Design - En LED-pære med en stor fatning på E27, og en effekt på 6,5W, er et produkt som gir deg en jevn og naturlig lysopplevelse. Med en lysstyrke på 600 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, sikrer Halo Design en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette gir deg en behagelig og avslappende atmosfære, uansett hvor du velger å bruke den.

Halo Design har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den har en evne til å vise alle farger vakkert og genuint, noe som er viktig for å skape en naturlig og realistisk atmosfære i hjemmet eller på arbeidsplassen. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir deg muligheten til å nyte et naturlig lys som er både behagelig og funksjonelt.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer Halo Design en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan nyte produktets kvalitet og funksjonalitet i mange år fremover. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at produktet vil ha en lang leve tid, og at det vil gi deg god valuta for pengene.

Halo Design har en dimensjon på 120 x Ø80 mm, noe som gjør den til en liten og diskret lyskilde som passer inn i de fleste lamper og armaturer. Dette gjør det enkelt å bytte ut gamle lyskilder med denne moderne og funksjonelle LED-pæren, og det gir deg muligheten til å oppgradere og forbedre belysningen i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Kort sagt, Halo Design er en LED-pære som gir deg en jevn og naturlig lysopplevelse, med høy lyskvalitet og lang levetid. Med en stor fatning på E27, og en effekt på 6,5W, er dette en utmerket løsning for å oppgradere belysningen i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

209,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6,5w
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde120 mm.
Diameter80 mm.