Mini 3W LED spot
Ø35mm, keramisk, 230V, mini GU10
Mini 3W LED spot er en kompakt og stilren lampe som passer perfekt for å belyse små områder som for eksempel bokhyller, kunstverk eller som stemningsbelysning i stuen. Lampen har en GU10 fatning som gjør det enkelt å bytte ut lampen hvis den skulle gå i stykker eller hvis du ønsker å bytte til en annen fargetone.


For å bruke lampen må den kobles til en 230V forsyning, noe som gjør at den ikke er egnet for bruk i områder med begrenset strømforsyning. Men når den først er koblet til strøm, vil du oppleve en imponerende lysstyrke på 255 lumen og et fokusert lys på 38 grader som sikrer et kontrollert lys på det området du ønsker å belyse.


En av de største fordelene med Mini 3W LED spot er den høye lyskvaliteten som den leverer. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør lampen ideell for å belyse kunstverk eller andre objekter som krever en nøyaktig fargegjengivelse. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil oppleve en jevn og behagelig belysning.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid. Dette gjør Mini 3W LED spot til et trygt og pålitelig valg når du skal investere i belysning til hjemmet ditt.


Mini 3W LED spot finnes i varm hvit (2700K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjonene på 47 x Ø35 mm, er denne lampen enkel å plassere og tar minimalt med plass.


Alt i alt, er Mini 3W LED spot en pålitelig og stilren lampe som gir deg en høy kvalitet på lys og lang levetid. Med den fokuserte lysstrålen og den behagelige fargetonen på lyset, vil denne lampen være et flott tilskudd til hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

86,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke255 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde47 mm.
Diameter35 mm.