5 stk 1W LED pære
ST14, COB filament, klart glas, E27

Denne COB LED-en i klart glass er perfekt for alle rom i hjemmet ditt. Det gir et sterkt, naturlig lys som er energieffektivt og langvarig.Denne 5-pakningen med 1W LED-pærer er et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med en stor E27-fatning og behov for 230V strømforsyning, er disse pærene enkle å installere og bruke.

Med en lysstyrke på 60 lumen og en lysspredning på 360 grader, gir disse LED-pærene en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at de vil belyse rommet ditt på en effektiv og behagelig måte, uten å skape ubehagelige skygger eller blinde flekker. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85 sikrer at alle farger vises vakkert og naturtro.

Disse LED-pærene kommer i en varm hvit fargetone på 2700K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Enten du ønsker å bruke dem i stuen, soverommet eller på kontoret, vil disse LED-pærene gi deg akkurat den rette mengden lys for å skape den perfekte atmosfæren.

Med dimensjoner på 84 x Ø45 mm, passer disse LED-pærene perfekt til de fleste lamper og armaturer. De er også enkle å bytte ut når du ønsker å oppgradere belysningen i rommet ditt. Så hvis du vil ha en pålitelig og effektiv lyskilde som gir deg en jevn og naturlig belysning, er disse 5 stk 1W LED-pærene et fantastisk valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

99,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke60 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde84 mm.
Diameter45 mm.
MaterialePC plast